Η Δέσποινα Βανδή καμαρώνει την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη: Δείτε το βίντεο με την 18χρονη να τραγουδά - υπέροχη!

«Ε…δεν αντιστάθηκα! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα»

Περήφανη για την κόρη της η  Δέσποινα Βανδή, που δημοσίευσε ένα βίντεο με την Μελίνα Νικολαΐδη, να τραγουδά.

Η 18χρονη εκτός από την ομορφιά, έχει πάρει και το ταλέντο της διάσημης μαμάς της, με την φωνή της να εντυπωσιάζει.

Καθισμένη στον καναπέ, φορώντας ένα ροζ σορτσάκι και ένα λευκό απλό πλουζάκι η Μελίνα ερμηνεύει το κομμάτι «Your Power» της Billie Eilish.

«Ε…δεν αντιστάθηκα! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα!? My ? @melina.nikolaidi» διαβάζουμε στο post της τραγουδίστριας.

Τα likes «έπεσαν» βροχή με την ανάρτηση να έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 24.000. Την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έσπευσαν να γράψουν στα σχόλια πόσο ωραία τραγουδά η κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Η Έλλη Κοκκίνου έγραψε «Και καλά εκανες μάνα!!!», ενώ η Σμαράγδα Καρύδη «αριστουργηματική περίπτωση ❤️».  «Και πολύ καλά έκανες!!! Υπέροχη αγγελική φωνή!!! ♥️» σχολίασε από πλευράς της η Μπέττυ Μαγγίρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μελίνα φέτος αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και τώρα ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο, με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική. 

 

Φωτό: Instagram

Η μητέρα της μιλώντας πριν λίγο καιρό στο Χαμογέλα και Πάλι είχε αναφέρει σχετικά: «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται.

Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ