Ερωτευμένος με 23χρονη φοιτήτρια ο Πικέ, μετά τον χωρισμό του από την Σακίρα - είναι μαζί εδώ και μήνες

Δουλεύει στην εταιρεία του!

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έχασε χρόνο μετά τον χωρισμό του με την Σακίρα!

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, τους τελευταίους μήνες, βγαίνει κρυφά με νεαρή φοιτήτρια που εργάζεται για αυτόν.

Σύμφωνα με την Sun πρόκειται για την 23χρονη Clara Chia Marti, η οποία είναι 12 χρόνια νεότερη από τον 35χρονο.

Οι δύο τους πιστεύεται ότι γνωρίστηκαν όσο εκείνη εργαζόταν σε εκδηλώσεις στην εταιρεία παραγωγής του Πικέ, την «Kosmos». Όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα η Clara σπουδάζει δημόσιες σχέσεις.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο οι κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της 23χρονης Clara από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της. Αυτό και μόνο κάνει τους φίλους του να πιστεύουν ότι βλέπει σοβαρά τη σχέση», ανέφερε πηγή. 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το ειδύλλιό τους ξεκίνησε πριν τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή με την διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα των δύο τους παιδιών, τον Ιούνιο, ωστόσο οι τότε πληροφορίες ανέφεραν ότι η Σακίρα τον είχε πιάσει με άλλη γυναίκα! 

Η 45χρονη γνώρισε τον Πικέ το 2010, στο βίντεο του τραγουδιού της Waka Waka, που κυκλοφόρησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκείνης της χρονιάς.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που τους οδήγησαν να δώσουν τέλος στον μακροχρόνιο δεσμό τους, ωστόσο έχουν κάνει μια προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδών τους (του 7χρονου Σάσα και του 9χρονου Μίλαν) -  παρά το γεγονός ότι ο Πικέ ήθελε τα αγόρια να μείνουν μαζί του στη Βαρκελώνη και η Σακίρα επιθυμούσε να μετακομίσουν μαζί της στο Μαϊάμι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ