Μεσσήνη: Αυτός είναι 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του - Το χρονικό της επίθεσης (φωτό & βίντεο)

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/8) ο 50χρονος από την Μεσσήνη που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 49χρονη, πρώην σύζυγό του.

Ο 50χρονος πήγε στο νοσοκομείο να δει το θύμα και εκεί τον εντόπισε η αστυνομία, που προχώρησε στην προσαγωγή του.

Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, φέρεται όμως τελικά να ομολόγησε, κάτω από το βάρος των στοιχείων. Στην συνέχεια συνελήφθη και πριν λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της 49χρονης γυναίκας, με την οποία είχε χωρίσει από το 2015.

Φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης

Η γυναίκα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα έφτασε στην επιχείρηση καθαρισμού ιματισμού που εργάζεται και την ώρα που πήγαινε να ανοίξει, ο άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αρχικά προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει κάποιο πανί στο πρόσωπο. Στη συνέχεια και αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, της πέταξε υδροχλωρικό οξύ που μετέφερε πιθανότατα σε κάποια φιάλη και τράπηκε σε φυγή.

Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη

Η 49χρονη, μητέρα έξι παιδιών (τέσσερα εκ των οποίων έχουν πατέρα τον δράστη), μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι στην οφθαλμολογική κλινική. Τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί  αν χρειάζεται να μεταφερθεί σε ειδική οφθαλμολογική κλινική της Αθήνας.

Ο 50χρονος συλληφθείς, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί.

Όπως παραδέχθηκε, είχε προμηθευτεί το υδροχλωρικό οξύ από κατάστημα της περιοχής. Η δικογραφία τον παραπέμπει με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο εργοδότης της 49χρονης δήλωσε πως συνήθως ανοίγει αυτός την επιχείρηση, την συγκεκριμένη μέρα όμως άργησε. Το θύμα μετά την επίθεση πήγε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι του εργοδότη της, από όπου ο πατέρας του, την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ