Μεσσηνία:«Η κακιά ή ώρα» φταίει,δήλωσε ο 50χρονος που έριξε ακουαφόρτε στην πρώην συζυγό του

Συγκλονισμένος και μεταμελημένος εμφανίζεται ο 50χρονος.

Μετανιωμένος για την «κακιά την ώρα» δήλωσε μέσω του συνηγόρου του ο 50χρονος από  στη Μεσσηνία  ο οπόιος έριξε ένα τετράλιτρο μπιτόνι ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του, Ο καθ ομολογίαν δράστης-ο οποίος φέρεται να είχε προσεχτικά σχεδιάσει την επίθεση στην 49χρονη πρώην σύζυγό του και μητέρα των 4 παιδιών τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης στο καθαριστήριο που αυτή δούλευε .

 

 

Ο 50χρονος οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στην εισαγγελέα Καλαμάτας και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με το eleftheriaonline. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

 «Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χάσει την όρασή της»  ανάφερε χαρακτηριστικά η διοικήτρια νοσοκομείου της πόλης Ελένη Αλειφέρη.«Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της». .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ