Το Eirinika έζησε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο Amente της Λευκάδας: Δειλινό με afro μουσική, καθώς ο ήλιος βουτάει στο Ιόνιο (φωτό & βίντεο)

Το δειλινό είναι η κατάλληλη ώρα γιά να πάτε

Αmente: Το all senses restaurant cocktail bar της Λευκάδας με το συγκλό ηλιοβασίλεμα!

To Eirinika έζησε την απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού στο πιό ρομαντικό ρεστοράν - μπαρ του Ιονίου, με θέα που κόβει την ανάσα.

Εκεί ψηλά ψηλά δεν συναντάς τον ….Προφήτη Ηλία αλλά το Amente. Το δειλινό είναι η κατάλληλη ώρα γιά να πάτε. 

 

 

Οι τυχεροί που κατάφεραν να κλείσουν τραπέζι δίνουν όλοι ραντεβού την ίδια ώρα. Την ώρα που ο ήλιος βουτάει στην θάλασσα. Στα τυρκουάζ νερά.

 Είναι η στιγμή που γίνονται μαβιά, πορτοκαλί, κίτρινα, χρυσαφένια, ασημένια μαγικά.

Τα vibes «φορτώνουν» ….. Τα ερωτευμένα ζευγάρια αρχίζουν τις αγκαλιές . Τα ενσταντανέ δίνουν και παίρνουν.

Εκστασιασμένοι ολοι φωτογραφίζονται γιά να κρατήσουν το πιό πολύτιμο κλικ του καλοκαιριού 2022 .

Κι όταν ο ηλιος αποχαιρετά, η φύση ησυχάζει; Οχι βέβαια …. Ο γοητευτικός dj D' Al Senio που μόλις επέστρεψε από το διεθνές θέρετρο Tulum του Μεξικού και την Ίμπιζα όπου βρισκόταν νωρίτερα, αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους θαμώνες.

Και μην ξεχνάμε βέβαια τα υπέροχα πιάτα από τον Chef Νίκο Προκόπη και την Pastry chef Charlotte Chalopin!

Ήταν τέλη της δεκαετίας του ’80 όταν ο κ. Σπύρος Μπούμπουκας γοητεύτηκε από την ομορφιά του Δρυμώνα. Αγόρασε το λόφο Βάραγγα με όνειρό του να μείνει για πάντα εκεί με την οικογένειά του.

Μπορεί τότε να ήταν ο μόνος άνθρωπος που έβλεπε πως αυτό το μέρος έχει προοπτική για μεγάλη εξέλιξη.

 

 

Μέσα στη καρδιά του φώλιασε η επιθυμία να αξιοποιήσει αυτόν τον παράδεισο. Οραματίστηκε ένα εστιατόριο με πισίνα για τον γιο του, Βαγγέλη, ο οποίος ήταν ένας νέος ανερχόμενος σεφ.

Χρειάστηκαν 20 χρόνια για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό του, μέσω των νέων ιδιοκτητών που μαγεύτηκαν από το τοπίο, εντυπωσιάστηκαν από τον αρχικό σχεδιασμό και του έδωσαν νέα πνοή.

Ο general manager Στάθης  Δελημάρης -με τον οποίο φωτογραφηθήκαμε - ακούραστος αεικίνητος , ευγενικός, με τα μάτια του να γυρνάνε 360 όλο το βράδυ σε κουζίνα , service, bar , πελάτες , το Amente, έχει το κατάλληλο αφεντικό .

Το καλοκαίρι του 2020 το Amente άνοιξε τις πύλες του αποκαλύπτοντας έναν άγνωστο παραμυθένιο τόπο που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Χαρακτηρίστηκε εξαρχής ως το ελκυστικότερο μέρος για την εξαιρετική τοποθεσία, την εκθαμβωτική θέα, την υπέροχη ατμόσφαιρα και τις ξεχωριστές παροχές του.

 

 

 

 

Αγαπήθηκε για το γευστικό και ποιοτικό φαγητό, τα ευφάνταστα και ιδιαίτερα cocktails, την γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την εξατομίκευση των παροχών του.

Άφησε τη σφραγίδα του με τις μοναδικές εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που έντυσαν μουσικά τα ηλιοβασιλέματα με τους ήχους του βιολιού, του σαξοφώνου, του τσέλου, του κλαρίνου. Ένωσε τις κοινές ζωές πολλών ανθρώπων ως το πιο ρομαντικό μέρος για αξέχαστες προτάσεις γάμου.

Το καλοκαίρι του 2022 το Amente υπόσχεται να κάνει τις στιγμές σας ακόμη πιο ξεχωριστές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ