Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γερμανία:Έφτιαξαν πισίνα μέσα σε τεράστια αθλητικά παπούτσια με υλικά από το «Κάν'το μόνος σου»(φωτό,βίντεο)

Τι κοινό μπορεί να έχουν μια πισίνα,ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και υλικά από το «Κάν'το μόνος σου»

Σε ένα μοναδικό πρότζεκτ συνεργάστηκε η γερμανική φίρμα «Κάνε το μόνος σου» HORNBACH με το κατάστημα αθλητικών υποδημάτων 43einhalb: παρουσίασαν ένα κολοσσιαίο ζευγάρι Adidas το οποίο φιλοξενεί μια πισίνα. Το πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το,στούντιο Neulant van Exel στο Βερολίνο.

Η αποκαλούμενη «The Sneakerpool» έχει τη μορφή ενός ζευγαριού Adidas ZX 1000 και είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες, μεταξύ άλλων· τα υλικά μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος είτε από τη HORNBACH είτε από κατάστημα ειδών για κατασκευές. Απολαύστε το βίντεο:

Παρουσιάζοντας τη «Sneakerpool», η φίρμα υπογραμμίζει την αποστολή της να «ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργικός, να εξελίσσει τα δικά του "Κάνε το μόνος σου" πρότζεκτ και να μη βάζει όρια στον εαυτό του».

Πολύ προσφάτως, με τον Ai Weiwei, ο οποίος ανέπτυξε με υλικά "Κάνε το μόνος σου" ένα πλήρες έργο τέχνης για να το αναπαράξει κανείς σπίτι του. Για τη HORNBACH, τα αθλητικά και το «Κάνε το μόνος σου» είναι και δύο τρόποι αυτοέκφρασης ,το συγκεκριμένο πρότζεκτ συνδυάζει τους δύο τρόπους.

 

 

«Με τη βοήθεια οδηγιών συναρμολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ντιζαϊνάτο έπιπλο στο σπίτι. Με τη "Sneakerpool", η HORNBACH κάνει ένα βήμα στη σκηνή των αθλητικών παπουτσιών», τόνισαν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ