Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εντείνοντας τις τάσεις φυγής μας, καθώς έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος και η σημαντικότερη καλοκαιρινή θρησκευτική μας εορτή της Παναγίας. Το Σάββατο η μοναδική όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι η αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο. Καθώς πολλοί θα ταξιδεύουν αυτή τη μέρα, είτε για το τριήμερο είτε για διακοπές, ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στους δρόμους και λιγότερο βιαστικοί. Η όψη αυτή παραπέμπει και σε ασυμφωνίες ή παρόρμηση στην επικοινωνία. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας δημιουργεί τάσεις φυγής καθώς θα διελαύνει στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Η κύρια όψη της το Σάββατο είναι η αντίθεση της με τον Ερμή και με κάποιο τρόπο δε θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα που γιορτάζει τη φιλία είναι το Σάββατο, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνει έμφαση στους φίλους και μάλιστα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους εκδηλώνοντας τα αισθήματα σας γι’ αυτούς. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις, βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Η αντίθεση της προς τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες, αλλά με προσωρινό χαρακτήρα κι όχι κάτι ανυπέρβλητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στους Ιχθύς, ακόμη κι αν είστε διακοπές, το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε. Ο 10ος οίκος που διελαύνει η Σελήνη είναι ο πιο ορατός στο ωροσκόπιο μας, έτσι αυτό που νιώθετε θα είναι δύσκολο να το κρύψετε από τους άλλους. Πιθανώς να υπάρχει και κάποια εξέλιξη ή ένα τηλεφώνημα που να σας αναστατώνει με κάποια νέα από τον χώρο της δουλειάς.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ