Η Σόνα είναι 22 ετών, αλλά παραμένει 8... : Έχει ύψος ένα μέτρο & κανένας δεν την παίρνει στα σοβαρά (φωτό - βίντεο)

«Με λένε Σόνια, είμαι 22 ετών και έχω εγκλωβιστεί στο σώμα 8χρονης. Όλοι με περνάνε για μαθήτρια δημοτικού»...

Τη λένε Σόνα Ρέι, είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1,17 μέτρα. Δεν πάσχει, όμως, νανισμό. H Σόνα εξηγεί μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ στο αμερικανικό καλωδιακό και δορυφορικό κανάλι “TCL”, τι συμβαίνει με το σώμα της. 

“Αν με δει κανείς θα νομίσει πως είμαι ένα απλό, μικρό κορίτσι, που κάνω καθημερινά πράγματα όπως όλα τα κορίτσια με την τρελή κι ωραία οικογένειά μου”.

“Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν είμαι μικρό κορίτσι. Είμαι γυναίκα, μία 22χρονη γυναίκα ‘παγιδευμένη’ σε σώμα 8χρονης φωνάζει στο trailer.

 

 

 

 

 

 

H κοπέλα σε ηλικία μόλις έξι μηνών διεγνώσθη με μία σπάνιας μορφής καρκίνου στον εγκέφαλο κι η χημειοθεραπεία εμπόδισε την ανάπτυξή της.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ με όνομα «I Am Shauna Rae»  παρουσιάζει τις δυσκολίες που βιώνει σε μικρά καθημερινά πράγματα.... 

 

 

 

 

Μάλιστα αναφέρει πως από τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε σε ηλικία έξι μηνών ο αδένας της υπόφυσης είχε πια πέσει σχεδόν σε… ύπνο.

Στο ριάλιτι η κάμερα παρακολουθεί τη Σόνα να προσπαθεί να πάει σε μπαρ, να κάνει τατουάζ και να δουλέψει σε γυμναστήριο. Παντού όμως την περνούν για παιδί, ενώ η διαδικασία των ραντεβού με άνδρες τής είναι εξαιρετικά δύσκολη. «Είμαι αδέσμευτη. Ελκύω ανώμαλους και ανόητους.

 

 

Είναι τρομακτικό να βγω εκεί έξω, αλλά πρέπει να ρισκάρεις για να βρεις την ευτυχία» εξομολογείται.

 

 

 

 

 

 

Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια παραδέχεται ότι ήταν δύσκολο να τη βλέπει να παλεύει με την ενήλικη ζωή. «Νιώθω, νομίζω, σχεδόν ένοχη ότι πρέπει να το περνάει αυτό για την υπόλοιπη ζωή της. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την προστατεύω» λέει στην κάμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ