Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση μας, κάνοντας μας πιο αποτελεσματικούς στη δράση μας και στην υλοποίηση των σχεδίων μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εντείνοντας τις τάσεις φυγής μας, καθώς έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος και η σημαντικότερη καλοκαιρινή θρησκευτική μας εορτή της Παναγίας.

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα, καθώς έχουμε την αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί λοιπόν να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει. Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς. Με την αντίθεση του προς τον Ήλιο δημιουργεί εμπόδια ή προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας. Με κάποιο τρόπο βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας, μας δημιουργεί ανασφάλειες ή αβεβαιότητα. Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά. 

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι μια πιο ζόρικη μέρα για τους περισσότερους, καθώς έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο. Ο Κρόνος συνήθως αναφέρεται σε συνθήκες, περιορισμούς, εγκλωβισμούς που δυσχεραίνουν τη ροή στην καθημερινότητα μας. Άρα χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή σας φέρνει έναν εσωτερικό διχασμό, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας από τη μια στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια και από την άλλη στην καριέρα έρχονται σε σύγκρουση. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί προοπτικές στον τομέα της καριέρας, αρκεί οι προθέσεις σας να είναι ξεκάθαρες και να μην διστάσετε μπροστά στην ανάληψη ευθυνών όσο κουραστικές κι αν είναι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή μπορεί να σας ζορίσει σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας, αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Από την άλλη πρέπει να καταλάβετε πόση δύναμη κρύβει ο λόγος σας αγαπητοί μου Δίδυμοι και να προσέξετε πώς απευθύνεστε είτε στους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε είτε σε αυτούς που συναναστρέφεστε. Κάποιες φορές τα λόγια είναι πιο αιχμηρά κι από μαχαίρι και δεν θα θέλατε να ανοίξετε λάθος πληγές.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ