Βίαιος Ιταλός πατέρας μαχαίρωσε την λεσβία κόρη του & την σύντροφο της - δεν άντεχε την σεξουαλική επιλογή τους

«Θέλετε να πεθάνετε μαζί; Τότε, ήρθε η ώρα», είπε οργισμένος ο πατέρας – δράστης το μοιραίο βράδυ

Η σχέση της κόρης του με την σύντροφο της δεν έγινε ποτέ αποδεκτή, παρά τα όσα έλεγε. Γι’ αυτό και το βράδυ της 6ης Αυγούστου στο Σαλέρνο της Ιταλίας βάφτηκε κόκκινο, όταν ο πατέρας της Immacolata επιτέθηκε στην συντροφό της Francesca με μαχαίρι φωνάζοντας «ας κάνω 30 χρόνια στη φυλακή. Θέλετε να πεθάνετε μαζί; Τότε, ήρθε η ώρα».

Οι δύο κοπέλες που γνωρίστηκαν στο TikTok είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και φαινόταν ότι οι οικογένειες τους είχαν αποδεχτεί αυτή τη σχέση. «Τίποτα δεν προμήνυε το κακό», δήλωσε η Immacolata, σύμφωνα με το news.italy-24, εξηγώντας ότι «είχαμε πάει πρόσφατα στη Νάπολη μαζί με την οικογένεια μου για μερικές μέρες και όλα ήταν καλά. Δεν παρατήρησα καμιά ανωμαλία ή βίαιη συμπεριφορά».

 

 

Βέβαια, όπως συμπλήρωσε η 23χρονη κοπέλα, στην Corriere della Sera, ο πατέρας της ανά περιόδους την ρωτούσε: «Δεν σου προκαλεί αηδία να τη φιλάς;», «Δεν σου προκαλεί αηδία να είσαι με μία γυναίκα;». Ωστόσο εκείνη δεν είχε υποψίες ότι θα αντιδρούσε με βία.

Το μοιραίο βράδυ ο πατέρας της κάλεσε την 39χρονη σύντροφο τα για ένα ποτό και η Immacolata αποφάσισε να τους παρακολουθήσει για να δει πως θα τα πάνε. Όταν επέστρεψαν από το μπαρ, εκείνος λίγο μεθυσμένος επιτέθηκε στην κόρη του και τη σύντροφο της με ένα μαχαίρι που είχε πάνω του, όταν η πρώτη πήγε να αγκαλιάσει τη δεύτερη. Η Immacolata τραυματίστηκε ελαφριά και κατάφερε να το σκάσει με τηνFrancesca, οπότε και πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Η αστυνομία του Σαλέρνο με τον Francesco Emilio Borrelli, περιφερειακό σύμβουλο της Καμπανίας, τις βοήθησε να φύγουν μακριά, όπου και ζουν μαζί και ευτυχισμένες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ