Tα κορίτσια στις παραλίες: Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Κορινθίου, Έμυ Λιβανίου με υπέροχα μπικίνι (φωτό)

Οι αναρτήσεις τους στα social media....

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για τα καλά και οι Ελληνίδες celebrities απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Φορώντας μόνο το μαγιό τους και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ποζάρουν αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα σώματά τους στην παραλία, με τα social media να παίρνουν φωτιά από αντιδράσεις!

Η Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Κορινθίου, Έμι Λιβανίου είναι μόνο μερικές από τις διάσημες της ελληνικής showbiz που φόρεσαν τα μαγιό τους έτοιμες για βουτιές και μοιράστηκαν με τους followers τους υπέροχες φωτογραφίες.

Με γαλάζιο μπικίνι και κορμάρα πόζαρε η Ελένη Φουρέιρα. Με κοτσιδάκια στα μαλλιά και υπέροχο κορμί πόζαρε στην κάμερα και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: ''I was made for sunny days and summer''. 

Η Μαρία Κορινθίου με την σειρά της, αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της μέσα απο καλοκαιρινές φωτογραφίες, γεμάτες νάζι! Φοράει το μαύρο της μαγιό και σαγηνεύει με το βλέμμα της. 

Η Έμυ Λιβανίου, ποζάρει από ένα σκάφος με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Έυχεται χρόνια πολλά για τον δεκαπενταύγουστο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ