Οι ενημερωτικές εκπομπές & το infotainment σε όλα τα κανάλια: μεταγραφές &επιστροφές αστέρων ,αλλαγές & newcomers

Ποιος πάει πού,ποιος παραμένει και ποιος μετακομίζει σε άλλη ζώνη 

Η ερχόμενη σεζόν προβλέπεται να είναι αρκετά μάχιμη στην τηλεόραση με εκπομπές που ήδη έχουν αποκτήσει πιστό κοινό, χωρίς να λείπουν οι νέες προσθήκες που θα ανακατέψουν και πάλι τα νούμερα τηλεθέασης σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη.Για να δούμε πού πάει ποιος αλλά και ποιοι παραμένουν Η Φαίη Σκορδά φεύγει από τον Αντ1 και μετακομίζει στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

Με την αποχώρηση της Σκορδά πολλά  ονόματα  ακούστηκαν για συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα .Ωστόσο η γυναίκα που θα σηκώσει το βάρος του lifestyle μέρους της εκπομπής την επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν θα είναι η Δούκισσα Νομικού η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια. Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

 

 

 

Προς Φάληρο μεριά στο ΣΚΑΪ πάνε και ο Άκης Παυλόπουλος με την Ντόρα Κουτροκόη που για ένα φεγγάρι συνυπήρχαν στην πρωινη΄ζώνη του Open

 

 

 

Η Μαρία Αναστασοπούλου θα μας ενημερώνει δίπλα στην παλιά καραβάνα του ΑΝΤΕΝΝΑ  τον Γιώργο Παπαδάκη.

 

 

 

Ο Δημήτρης Καμπουράκης(από το ΣΚΑΙ) πάει στο  OPEN μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη (από τον ΑΝΤ1)για να μας αναλύουν την επικαιρότητα.

 

 

 

 

Ο Γιάννης Παπαδόυπουλος από το Οpen θα παρουσιάζει πλέον το βραδινό δελτίο του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ.

 

 

Ο Nίκος Στραβελάκης μετακομίζει στο ΟPEN .Σταθερή παραμένει Η Ελένη Τσολάκη παραμένει κανονικά στη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «OPEN Weekend» και την ίδια ομάδα στο πάνελ να καταπιάνεται με life style θέματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, στη πρωινή ζώνη του σταθμού έχοντας χτίσει τα τελευταία χρόνια ένα σταθερό ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Ο  Νίκος Μάνεσης παραμένει στον  ALPHA για πέμπτη σεζόν επιστρέφει με την infotainment εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση», στις 10.00 το πρωί, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Από τη φετινή του παρέα θα λείπει ο στενός του συνεργάτης Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος με τον Γιάννη  Πιτταρά θα παρουσιάζουν ενημερωτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.. Η Φαίη Μαυραγάνη μετακομίζει στα« παλιά της λημέρια »ύστερα από σχεδόν 11 χρόνια και θα την βλέπουμε πλέον από τον ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ