Η Αντέλ εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου – To Elle αποθεώνει την ερωτευμένη τραγουδίστρια (φωτό)

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι στα καλύτερα της και το παραδέχεται! 

 

 

Το διαζύγιο της… έκοψε τα πόδια και η πανδημία τη συγκλόνισε, αλλά η Adele έχει πια ξαναγεννηθεί. Δεν είναι πια το κοριτσάκι που αναστάτωσε τον κόσμο ολόκληρο με την αισθαντική φωνή της το 2008 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «19», αλλά μια γυναίκα 34 ετών που ξέρει να κοιτά κατάματα τις ανασφάλειες της και να τις βάζει στη θέση τους, τρελά ερωτευμένη με τον 40χρονο Rich Paul.

Όπως λέει στο τελευταίο τεύχος του Elle, στο οποίο ποζάρει στο φακό του Mario Sorrenti φορώντας όλες τις νέες τάσεις του επόμενου χειμώνα η βραβευμένη με 15 Grammy, Adele, παραδέχεται: «ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο ερωτευμένη στη ζωή μου. Έχω εμμονή μαζί του».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

 

Και παρότι σε μια έμμεση αναφορά στο παρελθόν μιλά με λύπη για τα ζευγάρια που καταλήγουν να μισιούνται όσο έντονα κάποτε αγαπήθηκαν, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά. «Θέλω σίγουρα περισσότερα παιδιά», λέει συγκεκριμένα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@adelerichpaul)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@adelerichpaul)

 

«Είμαι νοικοκυρά και είμαι μητριάρχης και μια σταθερή ζωή με βοηθάει με τη μουσική μου. Αυτή τη στιγμή όμως το μόνο που έχω στο κεφάλι μου είναι το επόμενο σόου μου στο Λας Βέγκας. Θέλω να είναι το καλύτερο όλων των άλλων», τονίζει. Σημειώνεται ότι η Adele είχε ακυρώσει αυτή την εμφάνιση της στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της τον Ιανουάριο λέγοντας τότε ότι η μισή της ομάδα είχε κορωνοϊό.

 

 

Στις φήμες που ήθελαν τους καυγάδες ανάμεσα τους να οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση της, η ίδια σήμερα απαντά στο Elle ότι η αίσθηση απουσίας αυθεντικότητας σε αυτό που ετοιμαζόταν να κάνει, την οδήγησε να το μεταθέσει χρονικά, ώστε να είναι αυτό που εκείνη θέλει και το κοινό της αξίζει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ