Mέγκαν Μαρκλ is Back! Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του επιστρέφουν στο Λονδίνο - Θα δούνε ξανά την βασίλισσα;

Χάρι και Μέγκαν επιστρέφουν στη Βρετανία ....

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα επισκεφθούν ξανά το Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα - αλλά δεν πρόκειται να δουν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια για να επισκεφθούν το Μάντσεστερ για τη Σύνοδο Κορυφής One Young World, η οποία συγκεντρώνει νέους ηγέτες από περισσότερες από 190 χώρες.

Η Μέγκαν, 40 ετών, θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία στην τελετή έναρξης.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα μεταβεί στη Γερμανία για μια εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενός έτους από τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ στις 6 Σεπτεμβρίου, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα WellChild Awards στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου ο πρίγκιπας Χάρι θα εκφωνήσει ομιλία.

 

 

Είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο τον Ιούνιο, όπου και κράτησε χαμηλό προφίλ.

Τον Απρίλιο, συναντήθηκαν κρυφά με τον Κάρολο και τη βασίλισσα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αδελφοί πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν έχουν μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο από τότε που έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της εκλιπούσας μητέρας τους, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Ο δούκας του Κέιμπριτζ και η οικογένειά του μετακομίζουν από το παλάτι του Κένσινγκτον στο Adelaide Cottage, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το κάστρο του Ουίνδσορ, αργότερα αυτό το μήνα.

 

Το ζευγάρι είναι πιθανό να θέλει να περάσει χρόνο με τη βασίλισσα, αφού απόλαυσε "μόλις 15 λεπτά" μαζί της κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με βασιλικούς παρατηρητές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ