Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι σημαντικό σήμερα να μην αναλάβετε πολλά πράγματα να κάνετε, γιατί έτσι θα διασπείρετε την ενέργεια σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο της έξαρσης της, στον Ταύρο, δίνοντας μια πρακτική διάσταση στη μέρα, αυξάνοντας την επιθυμία μας να ασχοληθούμε με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα θέματα της οικογένειας μας, αλλά και ό,τι έχει σχέση με τη διασκέδαση και την επαφή μας με τη φύση.

Η μοναδική όψη της Σελήνης, αλλά και της σημερινής μέρας, είναι το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να έχουμε προβλήματα με τις γυναίκες στο περιβάλλον μας και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας στις σχέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη προσφέρεται για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς αλλά και τα έξοδα. Η πειθαρχία είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις υπερβολές του τετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μην βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους, στο τέλος θα δυσαρεστήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια, ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ