Πλάθιντο Ντομίνγκο: Κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία εκμετάλλευσης ανηλίκων - Εκκρεμούν 20 μηνύσεις γυναικών εναντίον του

Μεταδόθηκαν ηχογραφήσεις στις οποίες ακούγεται ο τενόρος να σχεδιάζει σεξουαλικές συνευρέσεις 

 

Νέο σκάνδαλο μεγατόνων στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο διάσημος Αργεντινός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο κατηγορείται ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση που εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια, ενώ εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα ισπανόφωνα Μέσα, την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε 50 επιδρομές και 19 συλλήψεις στο Buenos Aires Yoga School, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε βιτρίνα για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Μέσα ενημέρωσης στη Λατινική Αμερική μεταδίδουν αποσπάσματα ηχογραφήσεων, τα οποία αποτελούν προϊόν υποκλοπής και στα οποία ακούγεται η φωνή ενός άνδρα για τον οποίο οι αρχές ισχυρίζονται ότι είναι ο Ντομίνγκο που κάνει σχέδια με μέλη του φερόμενου ως εγκληματικού κυκλώματος.

Σε ένα απόσπασμα ηχογράφησης, ένας άνδρας για τον οποίο οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι είναι ο Ντομίνγκο ακούγεται να μιλά στη «Μέντι», μια γυναίκα με την οποία φέρεται να κλείνει ραντεβού για σεξουαλική επαφή. Ένα άλλο απόσπασμα περιλαμβάνει τη «Μέντι» που τηλεφωνεί στον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος του εγκλήματος, Ζουν Πέτροβιτς, για να επιβεβαιώσει το ραντεβού με έναν άνδρα τον οποίο ονοματίζει «Πλάθιντο».

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ντομίνκο απασχολεί τις Αρχές καθώς από το 2019 περισσότερες από 20 γυναίκες έχουν εμφανιστεί δημοσίως με ισχυρισμούς περί ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έρευνα που διενήργησε το 2020 η Αμερικανική Ένωση Καλλιτεχνών Μουσικών (AGMA) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 81χρονος σήμερα Αργεντονός τενόρος έχει πράγματι επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες καλλιτέχνιδες επί σειρά ετών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ