Παλάτι Ιορδανίας :Επίσημες φωτό από τον αρραβώνα του γιου του βασιλιά της Ιορδανίας Χουσεϊν&της βασίλισσας Ράνιας-ποια είναι η εκλεκτή του

Πανευτυχής η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.Πώς να μην είναι όταν αρραβιωνιάζει τον πρωτότοκο γιο της ! Στην ανάρτησή της στο Instagram γράφει:« Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να έχω τόση χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο μου γιο,πρίγκιπα Χουσεΐν και την όμορφη μέλλουσα γυναίκα του, Rajwa

Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες πατήστε το βελάκι μέσα στην ανάρτηση 

 

 

Ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί την Ράτζουα Αλ Σάιφ. 

Η παραδοσιακή τελετή του αρραβώνα πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, στο πατρικό σπίτι της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα, όπως απαιτεί το έθιμο.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ιορδανικός βασιλικός οίκος, με μια ανάρτηση στο Twitter.

 

 

Ο νέος αρραβώνας έρχεται ένα μήνα μετά τον αρραβώνα της αδελφής του πρίγκιπα Χουσεΐν, της πριγκίπισσας Ιμάν, με τον Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, που γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι Αμερικανός με ελληνική καταγωγή..

Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας

Η μέλλουσα σύζυγός του, Ράτζουα Αλ Σάιφ, γεννήθηκε στο Ριάντ στις 28 Απριλίου 1994 κι έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σαουδική Αραβία, αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Syracuse της Νέας Υόρκης.

 

 

Όσο για τον πρίγκιπα Χουσεΐν, 28 ετών, πήρε το όνομά του προς τιμήν του παππού του, του εκλιπόντος βασιλιά Χουσεΐν μπιν Ταλάλ. Απόφοιτος της βρετανικής στρατιωτικής ακαδημίας Sandhurst, είναι κάτοχος πτυχίου διεθνούς ιστορίας από το Georgetown University των ΗΠΑ και ασχολείται με διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Crown Prince Foundation.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ