Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Γιάννης Μπουτάρης: πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του γνωστού Θεσσαλονικιού ράπερ Ricta - Τον ξεναγεί στο κτήμα της οικογενειακής του επιχείρησης

«Δέχτηκα με μεγάλη χαρά» λέει ο ίδιος....

Ακομπλεξάριστος, χαμογελαστός και εμφανώς καλοδιάθετος, ο Γιάννης Μπουτάρης πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του γνωστού Θεσσαλονικιού ράπερ Ricta, «ξεναγώντας» τον μάλιστα στο κτήμα της οικογενειακής του επιχείρησης, πίνοντας κρασιά στους ρυθμούς της Drill μουσικής!

Με το τραγούδι να τιτλοφορείται ως «Μαλαγουζιά» ο Ricta μαζί με τον Dj Silence περπάτησαν μαζί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο κτήμα εκατοντάδων στρεμμάτων στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Βέρμιο, επιδεικνύοντας σε αρκετά πλάνα το οινοποιείο, τις φιάλες κρασιού, χορεύοντας παράλληλα ανάμεσα στους αμπελώνες , αναφέρει στο ρεπορτάζ του για το thesstoday ο Αντώνης Τσολνάρας.

«Δέχτηκα με μεγάλη χαρά»

«Ήρθαν εδώ τα παιδιά, ξεναγήθηκαν, το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι και εγώ» δηλωσε στο ο Γιάννης Μπουτάρης, εξηγώντας ότι δέχτηκε την πρόσκληση με μεγάλη χαρά.

«Ο ράπερ είναι φίλος με έναν από τους εγγονούς μου, με ρώτησε αν μπορούν να κάνουν το γύρισμα στο κτήμα και εγώ φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά, ακόμη και να συμμετάσχω κι εγώ», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την ξενάγηση στο κτήμα του, ο Γιάννης Μπουτάρης -γνωστός για το γεγονός ότι δεν χωράει σε νόρμες- φαίνεται μάλιστα σε ένα πλάνο να «μοιράζεται» ένα τσιγάρο. Όπως λέει ο ίδιος, η συνολική εμπειρία του βίντεο κλιπ ήταν κάτι που του άρεσε πολύ, εξηγώντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο μήνες.

Σημειώνεται ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποτέλεσε σημείο αναφοράς και σε τραγούδι του επίσης γνωστού ράπερ ΛΕΞ, σε δίστιχο το οποίο έλεγε «οι φίλοι μου είναι φύρα, ξέμειναν στη γύρα, πες τον Μπουτάρη να κεράσει μια μπίρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ