Δίκη R. Kelly: «Εκατοντάδες φορές έκανε σεξ μαζί μου ο νονός μου» -Τι καταγγέλλει η βαφτιστήρα που ένιωθε ιερόδουλη 

Ο καλλιτέχνης εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης 30 ετών για σωματεμπορία και εκβιασμό
 

 

Συγκλονιστικές νέες αποκαλύψεις για τον R Kelly. Ο καλλιτέχνης κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά μέχρι και τη βαφτισιμιά του.

Ο Robert Sylvester Kelly, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αντιμετωπίζει 13 ποινικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της καταγραφής και λήψης παιδικής πορνογραφίας, της παρεμπόδισης της δικαιοσύνης και της παρακίνησης ανηλίκων σε σεξουαλική δραστηριότητα. Εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης 30 ετών μετά την καταδίκη του για σωματεμπορία και εκβιασμό σε ξεχωριστή δίκη που διεξήχθη πέρυσι στη Νέα Υόρκη.

Η Jane, το ψευδώνυμο που δόθηκε στην 37χρονη σήμερα βαφτισιμιά του για να καταθέσει στη δίκη κατά του 55χρονου, επεσήμανε στους δικαστές πως στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν ήταν 13 ετών, ζήτησε από τον κατηγορούμενο να γίνει νονός της γιατί τον έβλεπε σαν πηγή έμπνευσης. Εντός μερικών εβδομάδων, εκείνος άρχισε να την καλεί στο τηλέφωνο και να της κάνει διάφορες δηλώσεις, σεξουαλικού περιεχομένου. Στα 14 την παρενόχλησε σε στούντιο ηχογράφησης και έναν χρόνο αργότερα άρχισε να έχει ολοκληρωμένες επαφές μαζί του. Εκείνη την περίοδο αυτός ήταν περίπου 30 ετών.

Όπως είπε στο δικαστήριο, μερικές φορές συνευρίσκονταν και με άλλες ανήλικες, τις οποίες αναλάμβανε να βρει εκείνη, μετά από προτροπή του. Η πολιτική αγωγή έδειξε στους ενόρκους φωτογραφίες της έφηβης, τότε, μάρτυρος για να καταλάβουν πόσο μικρή ήταν, αλλά και έδειχνε, εκείνη την περίοδο.

Η Jane κατέθετε για δύο ώρες και περιέγραψε μία σειρά από σεξουαλικές επαφές, τις οποίες ο Kelly φαίνεται ότι βιντεοσκόπησε. Σε ένα εκ των βίντεο, ο κατηγορούμενος φαίνεται να της δίνει χρήματα. Όταν ρωτήθηκε γιατί, η ίδια σημείωσε πως «εκείνος θεωρούσε ότι εάν κυκλοφορούσε για κάποιο λόγο (σ.σ. το βίντεο), θα έλεγε ότι είμαι ιερόδουλη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ