36χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της - τον έπιασε την στιγμή που προσπαθούσε να βιάσει την κόρη της

Του έδωσε ένα πολύ σκληρό μάθημα...

Μια μητέρα έκοψε τα γεννητικά όργανα του φίλου της με ένα κουζινομάχαιρο για να του δώσει "ένα μάθημα" αφού προσπάθησε να βιάσει την κόρη της.

Η 36χρονη μητέρα επέστρεψε στο σπίτι της πάνω στην ώρα, για να πιάσει τον 32χρονο σύντροφό της να προσπαθεί να ασελγήσει στην 14χρονη κόρη της στην περιοχή Mahevaganj του Lakhimpur Kheri, στο κρατίδιο Uttar Pradesh, εκατό μίλια ανατολικά του Νέου Δελχί. 

Ζούσε μαζί του δύο χρόνια από τότε που χώρισε από τον αλκοολικό σύζυγό της.

"Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό", δήλωσε στους Times of India. "Ευτυχώς επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα στα πράσα". 

Εξήγησε πώς ο πανικόβλητος φίλος της προσπάθησε ακόμη και να της επιτεθεί καθώς πάλευε να προστατεύσει την κόρη της από αυτόν, αναφέρει η Daily Mail

"Έτσι έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα απόκρυφα μέρη για να του δώσω ένα μάθημα", δήλωσε. "Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα".
 

Σύμφωνα με την αστυνομία της Lakhimpur του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, ο 32χρονος συνελήφθη για βιασμό, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί, αν η μητέρα θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ