Καστοριά - το eirinika έμεινε στο Limneon Resort and spa με θέα τη λίμνη - 'Η ερωτεύεσαι ή γράφεις βιβλίο εδώ (φωτό)

Μην διστάσετε να επιλέξετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου την Καστοριά ως προορισμό. 

Μια επίσκεψη - έκπληξη στην Καστοριά μέσα στο καλοκαίρι. Η δύναμη της θέας της λίμνης είναι τόσο ισχυρή που σε μαγνητίζει και δεν σε αφήνει να φύγεις ….

Αν και είχα στο μυαλό μου και όνειρό μου, αν θέλετε να επισκεφθώ με βάση μου την Καστοριά, τις λίμνες των Πρεσπών, η διαμονή μου στο ξενοδοχείο Limneon Resort and Spa δεν μου επέτρεψε την σύγκριση.

Η ενέργεια του περιπάτου, του τζόκινγκ, του ρεμβάσματος, της ποδηλατάδας γύρω από την λίμνη της Καστοριάς είναι ασύγκριτη.

 

 

Ο συνδυασμός με την διαμονή σε αυτό το θαυμάσιο ξενοδοχείο είναι από εκείνα τα μικρά ταξίδια που δεν θες να ξεχάσεις ποτέ και κρατάς για τις στιγμές που λες: «αχ για να σκεφτώ κάτι ωραίο που έχει συμβεί στη ζωή μου». 

 

Δείτε επίσης: Το Eirinika στις Πρέσπες: Λουσμένα στο φως τα «τοπία του Αγγελόπουλου» - Τι μας είπε η όμορφη Ντάνα, ο παθιασμένος καλλιεργητής φασολιών, ο Γερμανός με τις νοστιμιές του (φωτό & βίντεο)

Ωραία, άνετα δωμάτια και κυρίως μεγάλα, με εκνευρίζουν τα μικρά δωμάτια στα ξενοδοχεία. Τι άλλο θέλετε, όταν έχετε μια τέτοια θέα της ανατολής και της δύσης πάνω στη λίμνη...

 

 

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι πολύ ευρύχωροι και το προσωπικό ευγενέστατο.

 

 

 

 

 

 

Μην διστάσετε να επιλέξετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου την Καστοριά ως προορισμό. Βρήκα εξαιρετικά δύο εστιατόρια το ''Εν καιρώ'' πάνω στη Λίμνη και τον ''Γαϊτάνη'' στον Άγιο Αθανάσιο, πολύ ψηλά , με θέα όλη την Καστοριά σαν να είσαι σε αεροπλάνο …

Επίσης μην ξεχάσετε να απολαύσετε γιαούρτια κρέμες και παγωτό στον παραδοσιακό και εξαιρετικό ''Καλαμπούκα''. Τέλος για μικρά ή μεγαλύτερα δώρα γούνινα, επέλεξα από τον καλόγουστο νεαρό Παναγιώτη Νικολακόπουλο.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

*Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με πολύτιμο «οδηγό» το αγαπημένο μας γραφείο ταξιδιών Manessis Travel.

Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ