Εντυπωσιακή κουμπάρα η Κατερίνα Καινούργιου στο γάμο της Μάιρα Γρυπαίου - Υπέροχα φορέματα, έθιμα και παραδόσεις (φωτό)

Στιγμιότυπα από τον, γάμο και το bachelor πάρτι στην Κεφαλονιά. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε την τιμή αυτό το Σαββατοκύριακο να γίνει κουμπάρα και να παντρέψει την καλή της φίλη και συνεργάτιδά της Μάιρα Γρυπαίου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Τζιώτη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλλονιά και οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή με ένα ξέφρενο prewedding πάρτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει χθες μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε πορτοκαλί απόχρωση και έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

 

 

 

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της είχε τη χαρά να παντρέψει τη φίλη της και να ζήσει δίπλα της την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!

Καλεσμένοι στον γάμο ήταν φυσικά και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Super Katerina», Θέμης Μάλλης, αλλά και οι συνεργάτιδες και οι φίλες της παρουσιάστριας, Γεωργία Παντελέ, Πωλίνα Νιάρχου και Ρόζα Βακονδίου. 

Το μυστήριο έγινε δίπλα στη θάλασσα σε ένα γραφικό ξωκλήσι στα Βάτσα στην Κεφαλονιά, στο νησί από όπου κατάγεται η νύφη και hair stylist της παρουσιάστριας. 

 

 

Τα social media των δύο κυριών πήραν φωτιά με την ΚatKen να αναρτά πολλές φωτογραφίες από το πάρτι, τον γάμο, τον στολισμό και τα έθιμα με τις παραδόσεις του τόπου. 

Να σημειώσουμε πως το πανέμορφο νυφικό της Μάιρα και το πορτοκαλί ονειρεμένο dress της Kατερίνας ήταν από τον οίκο Maria Konidi.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ