Η γυναίκα του πολυεκατομμυριούχου Τζέιμι Όλιβερ υποφέρει εδώ και 2 χρόνια από long Covid – «Κανένας δεν μπορεί να την κάνει καλά»

Ο Covid είναι «βαθιά τρομαχτικός», αλλά η Τζούλς είναι αστέρι

Την μεγάλη μάχη που δίνει η σύζυγός του με την long COVID-19 για 2 ολόκληρα χρόνια, αποκάλυψε ο διάσημος Βρετανός σεφ, Τζέιμι Όλιβερ.

Μιλώντας δημόσια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και πόσο αυτά έχουν επηρεάσει την οικογένεια τους, ο Βρετανός που αγάπησαν οι νοικοκυρές σε όλο τον κόσμο αποκάλυψε και τις πέντε αποβολές που κλήθηκαν να ξεπεράσουν σαν ζευγάρι.

 

 

«Πέρασε βαριά την Covid-19 και σήμερα ταλαιπωρείται από την long Covid. Είναι ΟΚ, αλλά όχι εντελώς καλά. Έχουν περάσει δυο χρόνια και βρίσκει την όλη κατάσταση τρομακτική», δήλωσε ο Όλιβερ στην Daily Mail. Όπως εξήγησε ο ίδιος έχουν επισκεφτεί ειδικούς για την αντιμετώπιση  της κατάστασης αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν να καταπολεμηθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σύζυγο του, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα ασθένεια, η οποία τελεί ακόμη υπό διερεύνηση. 

 

 

Ο Τζέιμι Όλιβερ, βέβαια, έχει κάθε λόγο να θαυμάζει τη μάχη που δίνει η σύζυγός του, αφού έχει περάσει και 5 αποβολές παιδιών. Η Τζουλς είχε αποκαλύψει το 2020, σε μια βαθιά προσωπική στιγμή, ότι έχει αποβάλλει 5 εγκυμοσύνες, με τις 2 να συμβαίνουν το 2016, πριν γεννήσει τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Ρίβερ, και άλλες 3 μετά από αυτή, με τη μία κιόλας να συμβαίνει μέσα στο lockdown. 

Ο Τζέιμι Όλιβερ και η Τζουλς Όλιβερ έχουν 5 παιδιά, την 20χρονη Πόπι, τη 19χρονη Ντέιζι, τη 13χρονη Πέταλ, τον 11χρονο Μπάντι και τον 6χρονο Ρίβερ. Ο Μπάντι, μάλιστα, φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, καθώς ο Τζέιμι Όλιβερ έχει ανεβάσει βίντεο στο YouTube που μαγειρεύει ο γιος του. Ο ίδιος αποκάλυψε, επίσης, στην βρετανική εφημερίδα ότι η 20χρονη κόρη τους φεύγει από το σπίτι για σπουδές, πρώτη φορά μετά τα lockdown και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εποχή ως «εποχή αλλαγών» για την οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι παρότι οι επιστήμονες ξέρουν πια πολλά πια για τον κορωνοϊό, ουδείς γνωρίζει λεπτομέρειες για τη long COVID-19. Σύμφωνα με τη DailyMail, εκτιμάται ότι συνολικά 1,8 εκατομμύρια Βρετανοί έχουν long COVID-19, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Ανάμεσα στα συμπτώματα της είναι η εγκεφαλική ομίχλη, η κόπωση, η δύσπνοια, το αίσθημα παλμών, τα προβλήματα του νευρικού συστήματος και η ναυτία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ