Lambrook School: Αυτό είναι το σχολείο που θα πάνε τα 3 Πριγκιπόπουλα της Αγγλίας : o Τζορτζ, η Σαρλότ & ο Λούις (φωτό)

Βάρυνε σημαντικά στην απόφαση της μετακόμισης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ
 

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, αποφάσισαν να φύγουν από το Λονδίνο και να μετακομίσουν στο Ουίνδσορ για το καλό των παιδιών τους

Το βασιλικό κτήμα Windsor βρίσκεται κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, η οποία μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου περνά μεγάλα διαστήματα στο Μπέρκσαϊρ μόνη με το προσωπικό, λόγω των κινητικών της προβλημάτων και σε απόσταση μόλις 45 λεπτών από το πατρικό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Μπάκλεμπερι. 

Το ακίνητο στο οποίο θα μείνει το ζευγάρι χτίστηκε το 1831 και ανακαινίστηκε το 2015, επομένως δεν απαιτούνται άλλες δαπανηρές ανακαινίσεις ή πρόσθετη ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Σύμφωνα μάλιστα με τη Sun δεν θα υπάρχει οικιακό προσωπικό στο νέο σπίτι του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Ωστόσο ο βασικότερος λόγος για την απόφαση τους αυτή είναι το σχολείο Lambrook στο Μπερκσάιρ στο οποίο θα φοιτήσουν o Τζορτζ, η Σαρλότ και ο Λούις που κλέβουν την παράσταση κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια με το σκανταλιάρικο ύφος και τις μοναδικές γκριμάτσες τους.

Πρόκειται για έναν πρώτης τάξεως σχολείο, πνιγμένο στο πράσινο, με δικό του περιβόλι και μελίσια, γεμάτο χαρούμενους δημιουργικούς μαθητές στους οποίους προσφέρει μεταξύ άλλων, μαθήματα κρίκετ, ράγκμπι, χόκεϊ, κολύμβησης και ποδοσφαίρου, ενώ τους μαθαίνει την αξία του εθελοντισμού και των καλών πράξεων.

Η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί ένα ακόμα ατού του σχολείου που αγαπά τη δημοφιλέστερη βασίλισσα της Βρετανίας και γιορτάζει μαζί της.΄

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ