Αλέξης Κούγιας με νέα δήλωση: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η πιο αθώα κατηγορούμενη της Ελλάδας» 

«Έχω αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της, λέει ο γνωστός ποινικολόγος 

 

«Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα», δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αμέσως μετά την ανάληψη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» τόνισε ότι «έχει αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της 34χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών. Ο κ. Κούγιας είπε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Όπως είπε συνομιλούσε εδώ και 3 μήνες με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά στο αίτημα τους να αναλάβει την υπεράσπιση της.

Credits: EPA FILE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με ανάρτηση του στα social media έγραψε τα εξής: «Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη το βράδυ, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία. Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση των τριών παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην οποία οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ