Η Sirina προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στην Άμπερ Χερντ για να γίνει πρωταγωνίστρια σε ελληνική ταινία πορνό! 

Η πρόταση του Δημήτρη Σειρηνάκη έγινε μέσω Twitter 
 

Ο «Mr. Sirina» ξέρει να βλέπει την καλή ευκαιρία από… χιλιόμετρα μακριά. Και η αλήθεια είναι ότι η Άμπερ Χερντ, ιδιαίτερα μετά τον επεισοδιακό τρόπο που έληξε ο γάμος της με τον Τζόνι Ντεπ, είναι ένα «καυτό» όνομα.

Επίσης μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα και καταχρεωμένη, αφού όπως έχει δηλώσει δεν μπορεί να καταβάλλει το ποσό των 8.265.000 ευρώ στον πρώην σύζυγο της, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση εναντίον της για την κατηγορία της δυσφήμισης του.

Και εδώ έρχεται ο «μάγος των ερωτικών ταινιών» για να της προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του, προς τέρψιν του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού.

Μάλιστα δεν σταματά εκεί. Ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει και bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση. Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός.

Για την ώρα η εντυπωσιακή ξανθιά σταρ δεν έχει αντιδράσει στην νέα πρόταση της χώρας μας. Νωρίτερα πάντως της είχε γίνει ανάλογη ροζ πρόταση και από ξένη εταιρεία μοντέλων για το ποσό ακριβώς που είναι το χρέος της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ