Μαρία Σράιβερ Κένεντι: Με αλλοιωμένα και «τρομαχτικά» χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ – Αποτυχημένες επεμβάσεις (φωτό)

Ο γάμος της με τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ τερματίστηκε επισήμως τον περασμένο Δεκέμβριο, δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους

 

«Μέτρον άριστον» είχε πει, και όχι άδικα, ο Ρόδιος Κλεόβουλος, ένας από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας.

Το δίχως άλλο, ακόμη και στην ομορφιά χρειάζεται σύνεση και σκέψη, αφού η πλαστική χειρουργική και οι νέες θεραπείες σε αυτόν τον τομέα μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα, εκτός κάποιων εξαιρέσεων που γίνονται τραγικά λάθη.

 

 

Αυτές τις ημέρες όλοι στο Χόλιγουντ συζητούν την αλλοιωμένη εμφάνιση της Μαρίας Σράιβερ. Η πρώην σύζυγος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε έξοδό της το Σαββατοκύριακο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια πραγματικά αγνώριστη προκαλώντας διάφορα αρνητικά σχόλια.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφο και ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, τερματίστηκε επισήμως τον περασμένο Δεκέμβριο, δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, στον απόηχο της απιστίας του σταρ του Χόλιγουντ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CaTine.ro (@catine.ro)

 

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ