Το ιλιγγιώδες ποσό των 16εκατ. δολαρίων θα πάρει η Βανέσα Μπράιαντ – Η χήρα του μπασκετμπολίστα αποζημιώνεται για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα

Σύμφωνα με το δικαστήριο παραβιάστηκε η ιδιωτικότητα της και προκλήθηκε συναισθηματικό στρες στην ίδια και τα υπόλοιπα παιδιά της

Αποζημίωση ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων θα λάβει η Βανέσα Μπράιαντ, όπως αποφάσισε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες, για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιντ, την κόρη του, Τζιάνα και άλλα 7 άτομα στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Ομόφωνα οι 9 δικαστές αποφάσισαν ότι συμφωνούν με τη θέση της Μπράιαντ ότι οι φωτογραφίες που τράβηξαν αστυνομικοί και πυροσβέστες του Λος Άντζελες εκείνη την τραγική ημέρα για την οικογένεια της παραβίασαν την ιδιωτικότητα της και προκάλεσαν συναισθηματικό στρες στην ίδια και τα υπόλοιπα παιδιά της.

 

 

Ανάλογη ήταν και η απόφαση για τον Κρίστοφερ Τσέστερ, τον έτερο ενάγοντα που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή. Να σημειωθεί ότι οι μακάβριες φωτογραφίες από την πτώση του ελικοπτέρου και τα θύματα ανάμεσα στις λαμαρίνες δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

O Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζιάννα, έχασαν τη ζωή τους μαζί με άλλα 7 άτομα όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην Καλιφόρνια το 2020 εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών και της έλλειψης συστήματος προειδοποίησης στο ελικόπτερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ