Η κόρη του Πούτιν ταξίδευε στη Δύση με «στρατιά» από σωματοφύλακες για ραντεβού!

Εκείνη την πόναγε το… δόντι της και τους Ρώσους φορολογούμενους η τσέπη τους

 

Η κόρη του Πούτιν πήγαινε ερωτικά ραντεβού στις διάφορες πρωτεύουσες της Δύσης και το κόστος πλήρωναν οι Ρώσοι φορολογούμενοι.

Αυτό αποκάλυψε η Daily Mail, επικαλούμενη έρευνα του «Important Stories» και του «Der Spiegel» γράφοντας ότι  δεκάδες Ρώσοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών της χώρας φρουρούσαν την 35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε κρυφά ταξίδια της στο Μόναχο και σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, τις περισσότερες φορές για να βλέπει τον 53χρονο Ιγκόρ Ζελένσκι, τότε επικεφαλής του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας.

Κι όλα αυτά με έξοδα των Ρώσων πολιτών που τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις της Δύσης εναντίον της χώρας τους, έβλεπαν την τσέπη τους να αδειάζει λίγο λίγο κάθε χρόνο. Δεν υπολόγισαν βέβαια ότι πλήγμα στα οικονομικά τους θα αποτελούσαν και τα ερωτικά τερτίπια του κόρης του ζάπλουτου Πούτιν που μόνο σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2017, είχε μαζί της έξι πράκτορες εμπιστοσύνης του πατέρα της, οι οποίοι έμειναν σε τρία δωμάτια ξενοδοχείου όσο διήρκεσε η επίσκεψη της στον εραστή της.

Σε μια άλλη ινκόγκνιτο εκδρομή αυτή τη φορά στο Hotel Continental Relax & Spa στο Χάλμσταντ της Σουηδίας φέρεται να τη συνόδευαν τουλάχιστον δέκα αξιωματικοί από υπηρεσίες πληροφοριών που κάποτε ήταν μέλη της KGB. Δύο από αυτούς που έφεραν τα ονόματα Ντμίτρι Ντάνκοφ και Ντμίτρι Ποσουνένκο, έχουν βρεθεί και στην προσωπική φρουρά του Ρώσου προέδρου, όπως αποκαλύπτει η προαναφερθείσα έρευνα που βασίζεται σε έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία διέρρευσαν. 

Σημειώνεται ότι η Τιχόνοβα υπήρξε κορυφαία χορεύτρια και παντρεύτηκε αρχικά τον δισεκατομμυριούχο, Κιρίλ Σαμάλοφ, γιο ενός στενού φίλου του Πούτιν. Ωστόσο, ο γάμος δεν πέτυχε και στη συνέχεια η Τιχόνοβα ξεκίνησε σχέση με τον σταρ του μπαλέτου, Ζελένσκι. Το ζευγάρι έχει πλέον μια κόρη. Προηγούμενες πάντως αποκαλύψεις ανέφεραν ότι τα ταξίδια της κόρης του Πούτιν στη Γερμανία εμπεριείχαν επεμβάσεις λίφτινγκ προσώπου αλλά και μπότοξ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ