Σοβαρά τώρα! H Χίλαρι Κλίντον η ηττημένη του κουίζ νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν! Πως η φοιτήτρια έφαγε την δασκάλα

Η Καρντάσιαν κέρδισε με 11-4...

Η πρώην Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον έχασε σε ένα παιχνίδι νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά συνεντεύξεων που παρουσιάζει με την κόρη της, Τσέλσι με τίτλο «Gutsy».

Η Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Gutsy» οκτώ επεισοδίων όπου η Χίλαρι και η Τσέλσι Κλίντον δίνουν το μικρόφωνο σε τολμηρές, γενναίες γυναίκες που κάνουν θετικές αλλαγές στον κόσμο.
 
«Είχα άγχος», παραδέχεται στο «Εntertainment» η πρώην Πρώτη Κυρία, Γερουσιαστής, υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την προεδρία Χίλαρι. «Ήταν όμως και μία ευκαιρία να έλθουμε μαζί με την Τσέλσι κοντά σε θέματα για τα οποία μιλούσαμε από τότε που ήταν μικρό κορίτσι.

Δεν ήμουν μόνη μου, δεν ήταν μόνη της. Ήμασταν μαζί σε αυτό».
 

«Δουλεύουμε πάνω στη σχέση μας», προσθέτει η συγγραφέας και υπέρμαχος της δημόσιας υγείας Τσέλσι. «Είμαστε πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς και μας αρέσει να έχουμε νέες εμπειρίες μαζί».
 
Βασισμένη στο μπεστ σέλερ «The Book of Gutsy Women», η σειρά παρουσιάζει την πρώην υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ και την κόρη της να συναντούν γυναίκες καλλιτέχνιδες, ακτιβίστριες, ηγέτες κοινοτήτων και καθημερινές ηρωίδες, όπως η Γκλένον Ντόιλ, η δρ Τζέιν Γκούνταλ, η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ, η Γκόλντι Χόουν, η Κέιτ Χάντσον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Megan Τhee Stallion, η Έιμπερ Ράφιν, η Έιμι Σούμερ, η Γκλόρια Στάινεμ και η Γουάντα Σάικς.
 
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το ΑΠΕ. 

H Χίλαρι Κλίντον έχασε σε κουίζ νομικών γνώσεων από την Κιμ Καρντάσιαν- «Ήταν αποκαρδιωτικό»

Σύμφωνα με το περιοδικό People, που εξασφάλισε το σχετικό βίντεο, η Χίλαρι - απόφοιτος Νομικής του φημισμένου Πανεπιστημίου Γέηλ , η οποία έχει εξασκήσει στο παρελθόν το επάγγελμα – και η Καρντάσιαν, που μελετούσε σκληρά τα τελευταία χρόνια για να μπει στη Νομική, κλήθηκαν να απαντήσουν σε σειρά ερωτήσεων μεταξύ άλλων για τη χρήση φονικής βίας, τη διαφορά μεταξύ εκβιασμού και ληστείας και πότε μπορεί κάποιος να επικαλεστεί το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

«Νομίζω ότι η Κιμ έχει ένα άδικο πλεονέκτημα», λέει η Χίλαρι στο επεισόδιο του Gutsy όπου η Κιμ ήταν καλεσμένη, τρέιλερ του οποίου εξασφάλισε το People. Μετά από σειρά ερωτήσεων τελικά η Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε την πρώην υπουργό Εξωτερικών με 11-4.

«Ω ήταν αποκαρδιωτικό!», λέει η Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη στην ήττα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ