Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Καρδίτσα - η δυο φορές χρυσή νικήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γύρισε στο τσιπουράδικο :” Συγκινηθήκαμε, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε

Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια.

«Πνίγηκε» στις αγκαλιές φίλων και συγγενών η δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που έφτασε σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Tο χρυσό κορίτσι της Καρδίτσας βρέθηκε μαζί με τα δύο χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια στο οικογενειακό κατάστημα εστίασης που εργάζεται και η ίδια.

Όπως ήταν φυσικό, δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστίες και συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου στα 20 και 35 χλμ βάδην.

Τα γλυκά και οι ανθοδέσμες έπαιρναν και έδιναν στο χώρο του καταστήματος, με την ίδια να δηλώνει στις αποκλειστικές δηλώσεις της στο KarditsaLive.Net πολύ χαρούμενη που γύρισε στο σπίτι της και δέχθηκε όλη αυτή την αγάπη από τους οικείους της, αλλά και τους συμπολίτες της, ευχόμενη αυτές οι στιγμές να επαναληφθούν και στο μέλλον , σύμφωνα με το karditsalive

Μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε και λιτή εκδήλωση υποδοχής από τον Δήμο Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ