Τραγωδία στη Νάξο: Πνίγηκε 36χρονη μητέρα στην πισίνα, μπροστά στα μάτια του παιδιού της - Δύο συλλήψεις

Πώς πνίγηκε η 36χρονη μητέρα; 

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλιακή περιοχή της Πλάκας όπου 36χρονη από τη Νάξο, πνίγηκε σε πισίνα παραλιακής επιχείρησης.

Η 36χρονη είχε πάει με το ανήλικο (4-5 χρονών) παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

 

 

Κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, σύμφωνα με το naxostimes

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστα μέχρι στιγμής είναι τα αίτια του θανάτου της , η σορός της οποίας αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως αναφέρει το cyclades24, προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο άτομα, υπεύθυνοι της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό συμβάν, οι οποίοι πάντως σε περίπτωση που λειτουργούσαν το κατάστημά τους με βάση τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία, θα αφεθούν ελεύθεροι.

 

 

Η 36χρονη είχε πάει με το τεσσάρων ετών παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα. Ξαφνικά, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς, όμως η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Το 4χρονο παιδί αναμενόταν να παραλάβει χθες ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ