Νέος & ωραίος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Αγκαζέ με την γιαγιά του Κατίνα Παξινού - τον υπεραγαπούσε & του μαγείρευε

Η σπάνια φωτογραφία με τη γιαγιά του....

Μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Elena’s Diary και ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος απαθανατίζεται σε νεαρή ηλικία, αγκαζέ με την γιαγιά του Κατίνα Παξινού . 

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έχει διηγηθεί για την μεγάλη ηθοποιό: «Η Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μόνη που μου έδωσε την ευλογία της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου έκανε όλα τα χατίρια, μπάλωνε τις αταξίες που έκανα. Εγώ κάπνιζα και το ήξερε μόνο αυτή.

Με έπαιρνε μαζί της στα ταξίδια. Εγώ την έβλεπα σαν γιαγιά μου. Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της, ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε ένα συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας.''

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή , έχει στο αρχείο της πολλές φωτογραφίες από σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες και ακόμα περισσότερες ιστορίες για να διηγηθεί.

​​​​​​​

Στην ανάρτηση της με τον  Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και την Κατίνα Παξινού γράφει: ''Athenian Chic: Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, σε νεαρή ηλικία, σε έξοδο με την γιαγιά του Κατίνα Παξινού την δεκαετία του 60

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ