Νέα συνέντευξη της Meghan Markle:  Όλες οι βόμβες μεγατόνων που πέταξε στο «The CUT»

Για το παρελθόν, τη συγχώρεση και τα μελλοντικά σχέδια

 

«Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για μια βαθιά εξομολόγηση», γράφει το περιοδικό «The CUT» που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Meghan Markle μια όμορφη μέρα του Αθγούστο στο ηλιόλουστο Μοντεσίτο στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. 

Εκεί με τον 3χρονο κοκκινομάλλη Archie να παίζει με ένα ξύλινο στηθοσκόπιο στο πλευρό της και τη μικρούλα Lilibet, που επίσης έχει πάρει το τζίντζερ χρώμα μαλλιών του πατέρα της, σύμφωνα με τη Daily Mail, να βρίσκεται στη φροντίδα των νταντάδων της, η σύζυγος του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Καρόλου μιλά για όσα την πλήγωσαν, για αυτά που συγχώρεσε και για εκείνα που σκοπεύει να κάνει στη συνέχεια.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

 

Μάλιστα ξεκίνησε τη συνέντευξη με την αποκάλυψη ενός μυστικού. «Θέλεις να μάθεις κάτι που δεν ξέρει κανείς;», ρώτησε η Meghan την δημοσιογράφο Alison P. Davis και εκείνη απάντησε καταφατικά, μην πιστεύοντας την καλή της τύχη.

«Επιστρέφω στο… Instagram», της είπε, ενθουσιάζοντας μετά βεβαιότητας τους εκατομμύρια ακολούθους της που θα διαβάσουν την συνέντευξη και ανησυχώντας το παλάτι για τις φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν από εδώ και πέρα χωρίς την έγκριση του. Ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η ίδια είχε δηλώσει πως δεν αντέχει το bulling που υφίσταται, από τη στιγμή που τα παιδιά της στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονταν «με  τη λέξη από Ν (σ.σ. Νέγρος), ωστόσο μετά την επιτυχία του podcast, Archetypes, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

Στην 6.450 λέξεων συνέντευξη της η Δούκισσα του Σάσεξ απάντησε ότι «χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις», όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους δικούς της συγγενείς. «Έχω κάνει πραγματικά ενεργή προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Καμιά φορά, όπως συνήθως λέγεται, η σιωπή παραμένει τμήμα ενός… τραγουδιού», πρόσθεσε υπαινικτικά. Ξεκαθάρισε μάλιστα για μια ακόμα φορά ότι αυτό που ζητούσε το ζευγάρι όταν έκαναν λόγο για οικονομική ελευθερία δεν ήταν «η επανεφεύρεση του τροχού».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

 

Σχολιάζοντας στη συνέχεια τη σχέση του συζύγου της με τον πατέρα του, ερωτηθείσα συγκεκριμένα για τον αντίκτυπο της δικαστικής διαμάχης με την Mail on Sunday, η Meghan αποκάλυψε: «Ο Harry (ή H όπως τον αποκαλεί, ή «αγάπη μου», όπως τον λέει όταν βρίσκεται μπροστά της) μου είπε: "Έχασα τον πατέρα μου σε αυτή τη διαδικασία". Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο γι' αυτούς όπως ήταν για μένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση».

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της Markle δήλωσε αργότερα στο BBC News ότι η Δούκισσα του Σάσεξ αναφερόταν στον δικό της πατέρα, από τον οποίο έχει αποξενωθεί, και έλεγε ότι ελπίζει να μην συμβεί το ίδιο και στον σύζυγό της. Σε κάθε περίπτωση ο 37χρονος πρίγκιπας έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο πατέρας του, «σταμάτησε να δέχεται τα τηλεφωνήματά μου» αφότου το ζευγάρι αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020.

Ο πρίγκιπας Harry με την Meghan έχουν υπογράψει προσοδοφόρες συμφωνίες με τις εταιρείες Spotify και Netflix από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Μέρος των εσόδων τους έχουν δεσμευτεί ότι θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό τους έργο.

Η συνέντευξη στο περιοδικό «The Cut» έγινε στο πλαίσιο της προώθησης του προαναφερόμενου podcast στο Spotify, το οποίο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και έσκισε με φιλοξενούμενη την πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams, αφού κατέκτησε την κορυφή των charts στην πλατφόρμα, σε έξι αγορές παγκοσμίως ξεπερνώντας ακόμα τον πιο δημοφιλή podcaster στον κόσμο, τον Joe Rogan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

 

«Νιώθω διαφορετικά, Νιώθω καθαρότερη. Είναι σαν να βρήκαν – όχι να βρήκα τη φωνή μου. Η αλήθεια είναι ότι την είχα βρει εδώ και καιρό, απλά δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ