365 φορές σεξ σε 1 χρόνο με τον σύζυγο της - Τι πέτυχε; Ε, είναι και πολύ εγωίστρια!

Τα 4 συμπεράσματα για τις ερωτικές σχέσεις με διάρκεια που όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν 
 

 

Γεμάτο ιστορίες για το σεξ, τον έρωτα, το γάμο, την μητρότητα, φυσικά τα μπικίνι και το πώς μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου κάθε μέρα όλη μέρα, το βιβλίο της Brittany Gibbons με τίτλο ««Fat Girl Walking: Sex, Food, Love, and Being Comfortable in Your Skin … Every Inch of It»»  υπόσχεται γέλιο σε γερές δόσεις και βαθιές σκέψεις διαρκείας

Πρωταγωνιστής του – τι άλλο- το σεξ και η απόφαση της γυναίκας που το έγραψε να «το κάνει» απαρέγκλιτα κάθε μέρα με τον σύζυγο της. Η Brittany Gibbons υπήρξε plus size μια ολόκληρη ζωή, όχι όμως και σήμερα. Ωστόσο όλα τα προηγούμενα χρόνια αντί να κρυφτεί στη σκιά που δημιουργούσαν οι πολλές αδύνατες γυναίκες ολόγυρα της, βγηκε μπροστά τους, έγινε δημοφιλής blogger εμφανίστηκε στη σκηνή του TedX, αλλά και στην Times Square με το μπικίνι της βροντοφωνάζοντας ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον καθρέφτη

Όσον αφορά του τι έμαθε από το καθημερινό σεξ με τον σύζυγο της, με δικά της λόγια τα εξής: «Για να απαντήσω στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που μου έχουν κάνει από τότε που είπα ότι κάνω σεξ κάθε μέρα: Όχι, δεν ήταν με 365 άνδρες. Ήταν με έναν, τον άντρα μου. Ναι, ακόμα και όταν είχα περίοδο. Και τελικά, όχι, δεν το έκανα για να σώσω τον γάμο μου. Το έκανα για να σώσω τον εαυτό μου, η επίδραση που είχε στον γάμο μου ήταν απλώς ένα προνόμιο».

«Το να κάνω σεξ κάθε μέρα για ένα χρόνο φαινόταν ενοχλητικό, αλλά και ένας ενδιαφέρων τρόπος να αναγκάσω τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει το σώμα μου κάθε μέρα. Τελικά, τα καλύμματα θα έπρεπε να φύγουν και τα φώτα θα έπρεπε να παραμείνουν αναμμένα».

«Αλλά καθώς περνούσαν οι μήνες, άρχισα να το περιμένω με ανυπομονησία. Το σεξ γέννησε περισσότερο σεξ και αυτά τα συνδεδεμένα, αγαπημένα συναισθήματα άρχισαν να εισχωρούν έξω από την κρεβατοκάμαρα – ή στην περίπτωσή μας, στο πλυσταριό, τη ντουλάπα και το γκαράζ μας – και στην καθημερινή μας ζωή. Ήμασταν πιο ρομαντικοί μεταξύ μας, ακουμπούσαμε τα χέρια καθώς περνούσαμε, φιλιόμασταν περισσότερο πριν από τη δουλειά και όχι μόνο τον τυπικό κρύο ασπασμό. Η σχέση μας ήταν πιο δυνατή και καλύτερη», κατέληξε η συγγραφέας – μητέρα 3 παιδιών. 

Κατά την ίδια τα διδάγματα είναι τέσσερα και αφορούν την κάθε μέση γυναίκα με παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά: 1) το καθημερινό σεξ είναι δύσκολο και αυτό είναι φυσιολογικό 2) μόνο όταν το προσπαθήσει ένα ζευγάρι μαθαίνει την ακριβή ποσότητα της σεξουαλικής ζωής που χρειάζεται για να είναι ικανοποιημένο και ευτυχισμένο 3) Οικειότητα δεν σημαίνει πάντα διείσδυση, αλλά καθημερινή πρέπει να είναι η τρυφερότητα και η επίδειξη της αγάπης μας στον σύντροφο μας και 4) «είμαι καλύτερη σύζυγος, καλύτερη μητέρα και καλύτερη γυναίκα όταν αφιερώνω χρόνο για να είμαι ασφαλής στη σχέση μου και εγωίστρια ώστε να νιώθω καλά με τον εαυτό μου!». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ