Μαίρη Κατράντζου - Μάριος Πολίτης: Οι φωτό από την βάφτιση του γιου τους - Το ροζ της Μαρί Σαντάλ, το θαλασσί της Ευγενίας Νιάρχου

Η τελετή έγινε στις Σπέτσες!

Ημέρα χαράς για την Μαίρη Κατράντζου και τον Μάριο Πολίτη, που βάφτισαν τον γιο τους στις Σπέτσες.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο καθηγητής Νευρολογίας καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχαήλ.

Η βάφτιση έγινε την Τετάρτη σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο με λαμπερούς καλεσμένους.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον άντρα της Λέων Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά, καθώς και η υπουργός  Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Νονοί του μικρού ήταν ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Παύλος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Δείτε επίσης: Ο χορός του πρίγκιπα Παύλου: Προεόρτια για την βάπτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, η Κατράντζου επέλεξε ένα λιτό μακριμάνικο, λευκό φόρεμα, που θύμιζε το νυφικό της.

Η Μαρί Σαντάλ από πλευράς της φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ μάξι φόρεμα, ενώ η Νιάρχου ένα γαλάζιο. Όσο για την τρίτη νονά εκείνη έβαλε ένα κίτρινο φουστράνι με ένα μεγάλο ήλιανθο στο μπούστο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ