Jennifer Lopez - Ben Affleck: Άγνωστες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς - «κάποιες πληγές επουλώθηκαν»

Τα τρία νυφικά, τα κοσμήματα, ο έρωτας!

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα και στιγμές από τον δεύτερο γάμο της με τον αγαπημένο της Ben Affleck.

Το ζευγάρι γιόρτασε την αγάπη του το Σάββατο, Αύγ. 20, μαζί με φίλους και μέλη των οικογενειών τους στο κτήμα 87 στρεμμάτων του Affleck, έξω από τη Savannah της Georgia.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ο πρώτος τους γάμος στο Λας Βέγκας, ο οποίος έγινε σε κλειστό κύκλο, ενώ το ζεύγος είχε αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά το 2003, ωστόσο λίγο αργότερα είχα χωρισεί με τον άερωτά τους να «ανθίζει» ξανά το 2021

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Στο ενημερωτικό της δελτίο, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Jlo αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Όταν με είδε να εμφανίζομαι στην κορυφή της σκάλας, εκείνη η στιγμή ήταν απολύτως λογική, ενώ παράλληλα φαινόταν ακόμα απίστευτα δύσκολο να το πιστέψεις - όπως το καλύτερο όνειρο, που το μόνο που θέλεις είναι να μην ξυπνήσεις ποτέ. Θα είχα κάνει πολλές από τις ίδιες σκέψεις πιθανώς αν δεν είχα επικεντρωθεί τόσο σκληρά στο να μην σκοντάψω πάνω στο φόρεμά μου, αλλά όταν πλησίασα αρκετά για να δω το πρόσωπό του, μου έκανε το ίδιο υπέροχο νόημα».

Ακόμα έγραψε: «Κάποιες παλιές πληγές επουλώθηκαν εκείνη την ημέρα και το βάρος του παρελθόντος επιτέλους έφυγε από τους ώμους μας. Πλήρης κύκλος - και καθόλου όπως το είχαμε σχεδιάσει. Καλύτερα».

PHOTOS: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Σε άλλο σήμείο πρόσθεσε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του καθενός είναι διαφορετική και όλοι έχουμε να διανύσουμε το δικό μας μονοπάτι. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος. Αλλά για εμάς, αυτό ήταν ο τέλειος συγχρονισμός. Τίποτα δεν μου φάνηκε ποτέ πιο σωστό και ήξερα ότι επιτέλους "νοικοκυρευτήκαμε" με έναν τρόπο που μπορείς να κάνεις μόνο όταν καταλαβαίνεις την απώλεια και τη χαρά και έχεις δοκιμαστεί στη μάχη αρκετά ώστε να μην θεωρείς ποτέ τα σημαντικά πράγματα δεδομένα ή να μην αφήνεις τις ανόητες ασήμαντες ενοχλήσεις της ημέρας να σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις κάθε πολύτιμη στιγμή. Βρισκόμαστε σε εκείνη την πολυπόθητη στιγμή της ζωής: να έχουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας έχει δείξει η ζωή, ακόμη και για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της. Εκείνη η νύχτα ήταν πραγματικά παράδεισος...». 

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Και θα προσθέσει ακόμα: «Πριν από χρόνια, δεν είχαμε ιδέα ότι ο δρόμος μπροστά μας θα σήμαινε να περιηγηθούμε σε τόσους πολλούς λαβύρινθους και θα περιείχε τόσες πολλές εκπλήξεις, ευλογίες και απολαύσεις. Όλα κορυφώθηκαν σε αυτή τη στιγμή, μια από τις πιο τέλειες της ζωής μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Εύχομαι σε όλους σας την ίδια ευτυχία με μας… Σας αγαπάμε παιδιά... για πάντα... OnTheJLo».

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η 53χρονη star ο 50χρονος  φαίνεται να φορά ένα κλασικό ασπρόμαυρο σμόκιν με παπγιόν και παπούτσια λουστρίνι. 

Όπως αναφέρει το People η Lopez φόρεσε τρία διαφορετικά λευκά νυφικά Ralph Lauren κατά τη διάρκεια της τελετής. Τα γαμήλια looks ολοκληρώθηκαν με αξεσουάρ και κοσμήματα, με διαμάντια και μαργαριτάρια αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ειδικότερα στην τελετή η πρωταγωνίστρια του «Marry Me» φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Mikimoto South Sea από μαργαριτάρια και διαμάντια, αξίας 53.000 δολαρίων, καθώς και και ένα δαχτυλίδι η τιμή του οποίου αγγίζει τα 39.000 δολάρια.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός στο ενημερωτικό της δελτίο αποκάλυψε ότι μπήκε στην εκκλησία υπό τους ήχους του τραγουδιού «True Companion» του Marc Cohn. Ήταν το «τέλειο γαμήλιο ερωτικό τραγούδι» καθώς με εκείνο είχαν αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά πριν από 20 και κάτι χρόνια.

«Αν και ο Μπεν δεν το ήξερε, ζήτησα από τον Marc να του κάνει έκπληξη τραγουδώντας το στο γάμο μας και ήταν υπέροχος και γενναιόδωρος που ήρθε» έγραψε ακόμα η Jennifer Lopez.

Βέβαια είχαν και τις ατυχίες τους αφού όπως είπε η ίδια όλοι τους κόλλησαν ένα μικρόβιο στο στομάχι, τις μέρες πριν από τον γάμο, ωστόσο τελικά όλα κύλησαν ομαλά.

«Τα είκοσι χρόνια ανάμεσα σε εκείνα τα όνειρα της νιότης και στον ενήλικο κόσμο της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη την ημέρα, έφεραν περισσότερα σε αυτόν τον γάμο από όσα θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο καθένας από εμάς. Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον- παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ήταν τα μόνα άτομα που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο γαμήλιο πάρτι μας. Προς μεγάλη μας τιμή και χαρά, ο καθένας από αυτά το έκανε» θα γράψει ακόμα η Jlo.

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Επίσης έγραψε: «Ο Ben και εγώ γελάσαμε το προηγούμενο βράδυ για το ενδεχόμενο να παντρευτούμε ξανά στην ηλικία μας. Είχαμε παντρευτεί και οι δύο στο παρελθόν και δεν είμαστε ακριβώς παιδιά πια, αλλά κατά κάποιο τρόπο τώρα φαινόταν η μόνη ηλικία που έβγαζε νόημα. Πρόσφατα είχα διαβάσει κάτι που έγραψε ο Ράινερ Μαρί Ρίλκε στα "Γράμματα σε έναν νεαρό ποιητή" σχετικά με την αγάπη.

Είπε ότι πρέπει να είναι κανείς έτοιμος για την αγάπη. "Για έναν άνθρωπο το να αγαπήσει έναν άλλον είναι το πιο δύσκολο έργο. Είναι το έργο για το οποίο όλα τα άλλα έργα είναι απλώς προετοιμασία". Το να είσαι σε θέση να αγαπάς κάποιον έτσι ώστε να θέλεις να γίνεις καλύτερος γι' αυτόν και να τον κάνεις ευτυχισμένο, επειδή το να δίνεις ευτυχία και αγάπη γίνεται πιο ευχάριστο από το να τη λαμβάνεις, είναι η αληθινή μεγαλειώδης ενήλικη αγάπη».

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Όσο για την επομένη του γάμου η Jlo ανέφερε στο δλετίο: «Την επομένη μέρα, μαζευτήκαμε όλοι για ένα νόστιμο δεκατιανό δίπλα στη λίμνη. Για όσους ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα, έχω μερικές λεπτομέρειες για το τι κάναμε τα διακοσμητικά σε κάθε μία από τις τρεις ημέρες. Το σχεδίασα και θα μπορούσα εύκολα να μιλάω γι' αυτό για μέρες! Ήθελα κάθε μέρα να έχει τη δική της προσωπικότητα, αλλά να ταιριάζει με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμασταν το Σαββατοκύριακο: η ατμόσφαιρα ήταν σπιτική, ρουστίκ, country-chic. Παρακαλώ πείτε μου τι θέλετε να μάθετε ή για οτιδήποτε είστε περίεργοι και θα σας στείλω απαντήσεις στο in-box σας στο επόμενο email μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ