Καναδάς: Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο & βρήκε τραγικό θάνατο 21χρονη influencer - η αδρεναλίνη άρεσε στην καλλονή του TikTok (φωτό)

Έχασε τη ζωή της στην πρώτη της σόλο πτώση

Μια 21χρονη influencer του TikTok, από το Τορόντο του Καναδά, έχασε τη ζωή της στην πρώτη της σόλο πτώση με αλεξίπτωτο.

Η Tanya Pardazi έκανε skydivIng στο Οντάριο όταν βρήκε τον θάνατο. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Αυγούστου.

Η σχολή αλεξιπτωτιστών απαιτεί από τους μαθητές να ολοκληρώσουν μια ημέρα προπόνησης στο έδαφος πριν επιχειρήσουν μια ατομική πρώση ανέφερε το CTV News Toronto, σύυμφωνα με το foxnews.com.

Η Pardazi, η οποία ήταν φοιτήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, δεν άνοιξε έγκαιρα το αλεξίπτωτό της, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.  Μετά το ατύχημα, η 21χρονη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by φ (@ryestnya)

Το Skydive Toronto ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Facebook ότι η Pardazi «απελευθέρωσε ένα γρήγορα περιστρεφόμενο κύριο αλεξίπτωτο σε χαμηλό ύψος χωρίς τον χρόνο/υψόμετρο που απαιτείται για να φουσκώσει το εφεδρικό αλεξίπτωτο».

Η  Pardazi ήταν influencer του TikTok, στο οποίο μετρούσε περισσότερους από 95.000 ακόλουθους. Παράλληλα σρο παρελθόν είχε καταφέρει να φτάσει  στους ημιτελικούς του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Καναδάς.

«Η Tanya είχε πάθος για οτιδήποτε ήταν νέο και περιπετειώδες», είπε στο CTV η φίλη της 21χρονης,  Melody Ozgoli. «Η ζωή της ήταν πολύ βαρετή και πάντα προσπαθούσε να κάνει κάτι περιπετειώδες. Ζούσε πραγματικά κάθε δευτερόλεπτο στο έπακρο», είπε ακόμα η Ozgoli προσθέτοντας ότι:

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο σοκ για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο να το επεξεργαστούμε. Έχουν περάσει μερικές μέρες, αλλά ακόμα δεν το πιστεύουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ