Η Super Katerina επέστρεψε: Με λευκό μίνι η Καινούργιου στην πρεμιέρα της εκπομπής - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα!» (βίντεο)

Στον αέρα για δεύτερη σεζόν!

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες για δεύτερη σεζόν.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα μίνι, λευκό φόρεμα, συνδυασμένο με πλατφόρμες και ένα όμορφο μεταγιόν στον λαιμό της. 

 

 

 

 

Στο πλευρό της βρέθηκαν οι συνεργάτες της Ανδρέας Μικρούτσικος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Γιάννης Πουλόπουλος.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι.

 

 

Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι κι αν είστε.  Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή ότι οι συνεργάτες μου είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή» είπε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ