Ο ουρανός κοκκίνισε! Ήρθε ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά-25.000 οπαδοί τον αποθέωσαν (φωτό &βίντεο)

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έζησε μεγάλες στιγμές το βράδυ της Δευτέρας (5/9), καθώς περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο φαληρικό γήπεδο, για την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας του Πειραιά, Μαρσέλο.

Ο Μαρσέλο αποτελεί τη μεταγραφή της χρονιάς για το ελληνικό πρωτάθλημα και χθες, παρουσία 25.000 φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα. Στο πλευρό του είχε και την οικογένειά του.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέλαβε την παρουσίαση του νέου αποκτήματος της ομάδας, με τον Γάλλο να καλεί κοντά του τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Μαρσέλο, με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων εμφανώς συγκινημένο να δηλώνει:

 

 

 

 

«Σήμερα (σσ.χθες) έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες και τίτλους».

Ό Μαρσέλο παρακολουθούσε σαστισμένος τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου και σε μία σύντομη δήλωσή του ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ όλους σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω την ομάδα με δύναμη και αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα θέλω να σας πω ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή την ομάδα. Πάμε Ολυμπιακός».

 

 

Αμέσως μετά πήρε μια μπάλα κι άρχισε να κάνει τα κόλπα του ενώ δεν δίστασε να πάρει κι ένα καπνογόνο στα χέρια.

 

 

Ο Μαρσέλο θα φορά τη φανέλα με το Νο.12, και μέσα σε λίγες ώρες οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγόρασαν πάνω από 1.000 φανέλες...

EUROKINISSI
Λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι ο ενθουσιασμός του τα έλεγε όλα... «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για αυτή την υποχοδή. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν ξαναδεί στη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Είχα την ευκαιρία να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια. Κάτι μου έλεγε να έρθω εδώ. Θέλω να ζήσω και να πετύχω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Για το μήνυμα του στον κόσμου του Ολυμπιακού: «Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δώσω την ψυχή μου στους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου ευατόι στις προπονήσεις και στους αγώνες για να βοηθήσω την ομάδα».

 

 

Για το αν σκέφτεται να μάθει ελληνικά: «Το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά θα είναι τιμή μου να μάθω τη γλώσσα. Θα προσπαθήσω».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ