Η Μαριάννα Λάτση πιο όμορφη από ποτέ, on camera για πρώτη φορά-«Ο Κούρκουλος μου έμαθε πολλά-ο ρόλος της γιαγιάς ο ωραιότερος»

Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στην βράβευση της Κάτιας Δανδουλάκη από τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της, Φίλιππο. Η τελευταία σε δηλώσεις της μίλησε για το ρόλο της γιαγιάς.

Η κ. Λάτση πιο όμορφη από ποτέ βράβευσε την Κάτια Δανδουλάκη με το βραβείο «Νίκος Κούρκουλος», για την προσφορά της στο θέατρο και μίλησε για όσα θυμάται από εκείνον, αλλά και για το νέο της «ρόλο».

 

 

«Είναι η συγκίνηση, όλα αυτά που θυμάμαι, που έζησα κοντά του, όλα αυτά που μου έμαθε και είναι πολλά για το θέατρο. Είναι από εκεί και μας βλέπει, οι καλλιτέχνες είναι αθάνατοι, είανι εκεί και μας βλέπουν, αισθανόμαστε το στήριγμά τους. Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο ωραιότερος, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορούσα να το φανταστώ, είμαι ευτυχής, το παιδί έχει πάρει το όνομα των παππούδων του, είναι στη ζωή μου κάτι πολύ σημαντικό», όπως είπε.

 

 

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη για την παραλαβή αυτού του βραβείου, καθώς για την ίδια ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ένας σημαντικός φίλος, ενώ βλέποντας τον γιο του Φίλιππο, στην εκδήλωση, στάθηκε στην «τρομερή» ομοιότητα με τον πατέρα του...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ