Τέσσερα ζώδια που αισθάνονται μόνα κι ας έχουν κόσμο γύρω τους

Έχουν πολλούς γνωστούς, αλλά όχι πραγματικούς φίλους 
 

 

 
Μπορεί να ευθύνονται τα ίδια, μπορεί και να φταίει ο χαρακτήρας τους, ωστόσο, τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, παρότι περιτριγυρίζονται από αρκετό κόσμο νιώθουν συχνά μόνα τους.

Το κινητό τους ίσως είναι γεμάτο από ονόματα και τηλέφωνα, ενδεχομένως και οι “φίλοι” τους στα social media να είναι εκατοντάδες, αλλά δεν είναι πραγματικοί κι αν τους τύχει κάτι, δεν έχουν σε ποιον/α να απευθυνθούν, να βοηθηθούν ή να παρηγορηθούν. Όπως γράφει το astrology.gr σίγουρα ορισμένα από αυτά που βρίσκονται στη λίστα θα σε εκπλήξουν, αλλά όταν διαβάσεις τους λόγους, θα καταλάβεις! Ποια είναι, λοιπόν;   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι η Παρθένος είναι αρκετά συχνά ένα μοναχικό άτομο οφείλεται μεν στα δικά της λάθη, αλλά και στην στάση των άλλων απέναντί της. Μπορεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και όχι μόνο, να βλέπεις την Παρθένο να γελά, να περνά καλά και να το ρίχνει έξω, ωστόσο βαθιά μέσα της είναι ένα άτομο μόνο. Νιώθει ένα μεγάλο κενό και την «στοιχειώνει» το αίσθημα της απομόνωσης.

ΛΕΩΝ

Θα σου ακουστεί κάπως περίεργο, ωστόσο ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια που νιώθουν και είναι μόνα. Αρκετά συχνά αισθάνεται ξεκομμένος και στη μέση του πουθενά. Παρότι εκείνος είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που νοιάζεται, όταν αυτός έχει ανάγκη, ελάχιστοι είναι στο δικό του πλευρό για να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν. Το ζώδιο αυτό περιβάλλεται κυρίως από ψεύτικους φίλους και στο τέλος της μέρας καταλήγει να νιώθει μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παρότι είναι κοινωνικός, πρόσχαρος και λαλίστατος, μοιάζει πάρα πολύ με τον Λέοντα στο κομμάτι αυτό. Ο Ζυγός πάντα βοηθά τους άλλους, είναι εκεί για να τους στηρίξει και νιώθει χαρά όταν ξέρει ότι έχει προσφέρει χαρά σε όσους αγαπά. Όμως στο τέλος της ημέρας, ο χαμένος είναι εκείνος γιατί ποτέ δεν παίρνει πίσω όσα έδωσε ή έστω ένα… μέρος. Νιώθει μόνος και απογοητευμένος. Θα αισθανθεί καλύτερα, όταν βρει ανθρώπους που θα του ανταποδίδουν όσα κάνει, θα τα αναγνωρίζουν και θα τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι πραγματικοί του φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και ο πιο εξωστρεφής άνθρωπος που θα συναντήσεις. Έχει θέματα συμπεριφοράς, μιας και είναι λίγο απόμακρος και αγενής κάποιες φορές, ενώ προτιμά τη μοναξιά του και την απομόνωση από το να έχει γύρω του ανθρώπους τους οποίους δεν θέλει. Το μεγάλο λάθος που κάνει ο Σκορπιός, είναι ότι με τον τρόπο του διώχνει από κοντά του όσους αγαπά και μόνο όταν είναι πολύ αργά καταλαβαίνει το λάθος του και αρχίζει να στεναχωριέται που έχει μείνει «μπακούρι». Όμως τότε είναι πια αργά...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ