Η Κιμ Καρντάσιαν βγάζει τα… οπίσθια της στο Interview – «Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δάχτυλα των ποδιών μου για οτιδήποτε» (φωτό & βίντεο)

Εσώρουχο της, η αμερικανική σημαία!

 

«Ο κόσμος συνήθιζε να με ρωτά «Για ποιο λόγο είσαι διάσημη;». Και εγώ απαντούσα «Να, είμαι σε ένα TV show».

Μόνο και μόνο επειδή δεν τραγουδάμε ή δε χορεύουμε ή δεν υποδυόμαστε κάποιον ρόλο, δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να γίνω γνωστή από το συγκεκριμένο show. Ύστερα, έγραφα το hashtag #notbadforagirlwithnotalent (δηλαδή, καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο), γιατί πολλοί με ρωτούσαν «Τι κάνεις; Ποιο είναι το ταλέντο σου;» και εγώ αναρωτιόμουν «Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να έχω κάποιο ταλέντο».

 

 

Θέλω να πω, μπορώ να σου πω ένα εκατομμύριο ταλέντα μου. Ξέρω να μαγειρεύω καλά, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δάχτυλα των ποδιών μου κυριολεκτικά για οτιδήποτε, μπορώ να σου πω το πιο περίεργο πράγμα στον πλανήτη.

 

 

 

 

Αλλά πιστεύω ότι το ταλέντο μου είναι μάρκετινγκ και το business, πίσω από την πώληση προϊόντων και το να μπορώ να καταλάβω τι θέλει ο πελάτης και να μπορώ να το κάνω εφικτό γι’ αυτόν, αλλά και ανέφικτο παράλληλα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς ταλέντο. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο μαγεία και επιχειρηματικό μυαλό. Ή μπορεί και να είναι ταλέντο, δεν ξέρω»…

 

 

Τα παραπάνω απάντησε η Κιμ Καρντάσιαν στον διευθυντή του Interview, όταν την ρώτησε ποιο είναι τελικά το ταλέντο της. Όσοι ωστόσο πάρουν το τεύχος του Σεπτεμβρίου του γνωστού αμερικανικού περιοδικού ελάχιστα θα ασχοληθούν με τα λεγόμενα της, αφού την προσοχή τους μετά βεβαιότητας θα κλέψουν οι φωτογραφίες της με τα κατάξανθα μαλλιά και τα οπίσθια της σε κοινή θέα….  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ