Τραγωδία σε σκοτεινό δρόμο χωριού στην Αυστραλία: 5 έφηβοι νεκροί! - Διεσώθη ο εκπαιδευόμενος 18χρονος οδηγός (βίντεο)

Τα θύματα είναι 3 κορίτσια και 2 αγόρια ηλικίας από 14 έως 16 ετών

 

Τραγικό και ακαριαίο θάνατο βρήκαν 5 μαθητές γυμνασίου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε δέντρο. Τα θύματα είναι 3 κορίτσια και 2 αγόρια ηλικίας από 14 έως 16 ετών.

Ο 18χρονος εκπαιδευόμενος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  είναι ο μοναδικός που επέζησε από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα. Όπως έγινε, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του ενώ από τις πρώτες πληροφορίες, 0 18χρονος βρέθηκε αρνητικός στην κατανάλωση αλκοόλ.

Αξιωματικοί της τροχαίας εξετάζουν κατά πόσο η ταχύτητα έπαιξε ρόλο, αλλά και γιατί επέβαιναν συνολικά 6 άτομα σε αυτοκίνητο ενώ θα έπρεπε κανονικά να μεταφέρει μόνο τέσσερα. Το δυστύχημα συνέβη νύχτα, σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο στην πόλη Buxton της Νέας Νότιας Ουαλίας, ενώ όλα τα θύματα ήταν μαθητές του γυμνασίου Picton.

Σοκαρισμένη είναι η μικρή τοπική κοινωνία, των περίπου 1.000 κατοίκων, ενώ οι διασώστες που μετέβησαν στο σημείο του τροχαίου γνώριζαν προσωπικά τα θύματα. Ο αστυνομικός επιθεωρητής Φούλερ δεν μπορούσε να κρατήσει τους λυγμούς του κατά τη διάρκεια των σχετικών ανακοινώσεων. Τόνισε ότι πρόκειται για το χειρότερο τροχαίο δυστύχημα που έχει βιώσει στην 38χρονη καριέρα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ