Κέιτι Πράις: Με βίασαν απειλώντας με όπλο – Mπήκα σε ψυχιατρική κλινική, γιατί έπαθα κατάθλιψη, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω

Η 44χρονη αποκάλυψε το δράμα που έζησε και τη θεραπεία που χρειάστηκε να κάνει για μετατραυματικό στρες 

 

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κέιτι Πράις στη Daily Mail, περιγράφοντας την πιο δύσκολη στιγμή τη ζωής της.

Όπως αποκάλυψε η σταρ των ριάλιτι, το 2018, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το ριάλιτι, «My Crazy Life», στη Νότια Αφρική, έπεσε θύμα βιασμού υπό την απειλή όπλου. «Έπαθα σοβαρή κατάθλιψη, άγχος, είχα τάσεις αυτοκτονίας και δεν ήθελα να ζω. Στις προσπάθειες μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, τα μάτια μου έγιναν μαύρα και είχα μελανιές γύρω από το λαιμό μου. Δεν ήθελα να ζω», είπε η ίδια στην σοκαριστική της εξομολόγηση.

Η Πράις πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ «Trauma And Me» που αφορά τη ζωή της στο Channel 4, όπου αναφέρθηκε στη φρικτή εμπειρία που είχε όταν τη λήστεψαν μέσα στο αυτοκίνητό της. «Η εμπειρία όταν έκανα γυρίσματα με το ITV στη Νότια Αφρική ήταν άσχημη. Δεν είχαμε ασφάλεια, αν είχαμε ασφάλεια θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τους έξι τύπους. Με κράτησαν υπό την απειλή του όπλου και με βίασαν», είπε. Όπως εξήγησε, παρότι υπήρξε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους ληστές, ενώ θεωρήθηκε θαύμα που όλοι επιβίωσαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Η Πράις μετά την τραυματική εμπειρία εισήχθη σε κλινική για να διαχειριστεί το μετατραυματικό στρες. «Με επηρεάζει αυτό που σκέφτεται ο κόσμος. Υπάρχει ένα στίγμα ότι αν πας σε κλινική, είσαι προβληματικός για όλη σου τη ζωή, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν εκεί μέσα είναι γενναίοι, γιατί αντιμετωπίζουν τους δαίμονές τους και τα προβλήματά τους, για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι», εξομολογήθηκε.

«Μπορεί να είμαι 44 τώρα και να κάνω θεραπεία κάθε εβδομάδα, αλλά θα ήθελα να το είχα κάνει πριν από χρόνια. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει πολλά πράγματα. Πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δε βάζω τίποτα πια στο Instagram. Δε χρειάζεται πια να δικαιολογώ τον εαυτό μου. Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ