Και τα πριγκιπόπουλα πάνε σχολείο: Πρώτη μέρα για George, Charlotte και Louis - Πανευτυχείς γονείς ο William & η Kate Middleton (φωτό & βίντεο)

Στο νέο τους σχολείο!

Πρώτη ημέρα στο νέο τους σχολείο για τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπας Louis.

Τα μαθήματα για τα τρία πριγκιπόπουλα ξεκίνησαν κανονικά σήμερα, ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πήγαν στο Lambrook - μαζί με τα παιδιά του - για να παρακολουθήσουν μια ημέρα προεπισκόπησης για τους νέους μαθητές και τους γονείς τους.

Δείτε επίσης: Lambrook School: Αυτό είναι το σχολείο που θα πάνε τα 3 Πριγκιπόπουλα της Αγγλίας : o Τζορτζ, η Σαρλότ & ο Λούις (φωτό)

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα καφέ πουά φόρεμα συνδυασμένο με ταμπά γόβες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @delight.fulmoment

H 40χρονη royal κρατούσε από το χέρι τον 9χρονο George και τον 5χρονο Louis, ενώ ο μπαμπάς την 7χρονη Charlotte, η οποία φορούσε την σχολική της στολή: ένα θαλασσί shirt dress, μπλε καλτσάκια και Mary Janes.

Τα αδελφάκια της φορούσαν από πλευράς τους μπλε, ναυτικά σορτσάκια και λευκά πουκάμισα με κοντό μανίκι.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και δελύτερος στη σειρά διαδοχής, μετά τον μπαμπά του πρίγκιπα Κάρολο, επέλεξε ένα καθημερινό κοστούμι και πουκάμισο - στα ίδια χρώματα με τα outfits των γιών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μετακόμισαν πρόσφατα από το Λονδίνο στο Berkshire, για να είναι πιο κοντά στην 96χρονη μονάρχη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα τρία τους παιδιά φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

Δείτε επίσης: Ο William & η Kate επιλέγουν το νέο τους σπίτι: Ένα ταπεινό εξοχικό με 4 κρεβατοκάμαρες - κανένας υπηρέτης δεν θα είναι live-in (φωτό & βίντεο)

Ο πρίγκιπας George - τρίτος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο - και η πριγκίπισσα Charlotte πήγαιναν προηγουμένως στο Thomas's Battersea, το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι σπίτι της οικογένειας στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο. Ο μικρός της οικογένειας είχε γραφτεί στο νηπιαγωγείο Willcocks.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ