Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος - Οι φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Ναι!» (βίντεο)

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοοίνωσε πλέον και επίσημα αυτό που ήδη γνωρίζαμε, δηλαδή ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Insgagram δύο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας  μία ρόμπα και ασορτί σατέν πιτζάμες σε λευκό χρώμα.

Στην ανάρτησή της διαβάζουμε: «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό.

Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.

Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. 

Δείτε και την δεύτερη φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό.

Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Η Σπυροπούλου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» περιμένει αγοράκι.

«Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Νοέμβριο σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι» ανέφεραν μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ