Ευγενία Νιάρχου: Η συγκινητική φωτό που δημοσίευσε για τον θάνατο της Ελισάβετ - η βασίλισσα & ο πρίγκιπας Φίλιππος…

Επέλεξε να μην γράψει κάτι, αλλά να τα πει όλα μέσα οπό μια φωτογραφία

Η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών και η Ευγενία Νιάρχου είναι ένα από τα διάσημα πρόσωπα που έκαναν αναρτήσεις στα social media, για τον θάνατό της μακρο βιότερης μονάρχη.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων επέλεξε να μην γράψει κάτι, αλλά να τα πει όλα μέσα οπό μια φωτογραφία. Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους followers της η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, βλέπουμε την Ελισάβετ και τον σύζυγό, από ψηλά, σαν δυο σκιές.

Η Νιάρχου πρόσθεσε στο post της το σήμα του «άπειρου» με έναν από τους ακολούθους της να γράφει στα σχόλια: «Είναι ξανά μαζί» (σ.σ. η Ελισάβετ και ο Φίλιππος).

Παράλληλα η «χρυσή» κληρονόμος ανέβασε στα stories της ορισμένες ακόμα φωτογραφίες της Ελισάβετ, αλλά και ένα στιγμιότυπο στο οποίο είναι επίσης με τον Δούκα του Εδιμβούργου.  

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Απριλίου 2021. Η μονάρχης πέθανε την Πέμπτη 8/9/2022 και το ζεύγος ήταν παντρεμένο για 73 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο μεγάλος έρωτας με τον πρίγκιπα Φίλιππο κράτησε μια ζωή - Παρά τα παραστρατήματα του, το δικό του τέλος έφερε και το δικό της

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ