28χρονος παραδέχτηκε ότι σκότωσε γιαγιά, κόρη, εγγονή & σύντροφο, αλλά… αρνείται ότι ήταν φόνος - ξεκλήρισε μια οικογένεια (φωτό)

Τον βρήκαν γυμνό να κρύβεται στο μπάνιο

Ένας 28χρονος παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι σκότωσε τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, στο σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο - αλλά αρνήθηκε ότι επρόκειτο για φόνο,

Ο Joshua Jacques, από το Hither Green, ομολόγησε την ανθρωποκτονία της Samantha Drummonds, 27 ετών, της μητέρας της Tanysha Drummonds, 45, της γιαγιάς Dolet Hill, 64, και του συντρόφου της κυρίας Hill, Denton Burke, 68 ετών.

Τα πτώματα της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά, με τραύματα από μαχαίρι, στις 25 Απριλίου στο Delaford Road στο Bermondsey, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Ο νεαρός αρνήθηκε τέσσερις κατηγορίες για φόνο στο Old Bailey, ωστόσο παραδέχτηκε τη ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης. 'Ομως η εισαγγελία είπε ότι οι ισχυρισμοί για το μικρότερο αδίκημα δεν θα γίνουν δεκτοί από το Στέμμα και η υπόθεση θα οδηγηθεί σε δίκη, σύμφωνα με το BBC.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την Αστυνομία η οποία και έκανε έφοδο στο σπίτι. Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές στην κουζίνα και ο κ Burke στις σκάλες, ενώ στη συνέχεια βρήκαν τον Jacques να κρύβεται γυμνός στο μπάνιο του επάνω ορόφου.

Μετά το τραγικό συμβάν, μια σελίδα Gofundme, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην πληρωμή των εξόδων κηδείας, ανέφερε ότι η οικογένεια είναι «πραγματικά συντετριμμένη».

Η K. Hill εργαζόταν στο NHS για περισσότερα από 20 χρόνια. Η κ. Ofori-Akuffo ήταν νοσοκόμα, υποστήριζε τη μητέρα της σε φιλανθρωπικά εγχειρήματα και περιγράφηκε ως «μια στοργική σύζυγος, μια στοργική μητέρα και μια εξαιρετική φίλη».

Η 27χρονη κόρη της ήταν «μια αισιόδοξη, διασκεδαστική, λαμπερή νεαρή κοπέλα που λάτρευε τη γιαγιά της Dolet», είπε η οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ