Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ, ο Χάρι & η Μέγκαν μαζί στο Κάστρο του Ουίνδσορ - μετά από πρωτοβουλία του πρίγκιπα της Ουαλίας (φωτό & βίντεο)

Τίμησαν τη μνήμη της Ελισάβετ

Οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, καθώς και οι σύζυγοί τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν σήμερα το βράδυ, όλοι μαζί στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ντυμένοι στα μαύρα είδαν την «θάλασσα» λουλουδιών και αφιερωμάτων που έχει αφήσει το πλήθος, έξω από τις πύλες του κτήματος του Μπέρκσαϊρ ως φόρο τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα. Ελισάβετ Β'.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meghan_and_lilly

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heddy Dayan (@heddyd)

 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον Δούκας και τξν Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται να άφησαν για λίγο στην άκκρη τις διαφορές τους και τίμησαν την κληρονομιά της Αυτής Μεγαλειότητας.

 

 

 

 

 

 

Ο Χάρι και η Μέγκαν, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς έβλεπαν τα συγκινητικά αφιερώματα. Κάποια στιγμή ο μικρός γιος της Νταϊάνα έβαλε στοργικά το χέρι του στην πλάτη της συζύγου του, ενώ την ίδια χαιρέτησαν τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πηγή από το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι ο Ουίλιαμ κάλεσε τον αδελφό του και την γυναίκα του να ενωθούν μαζί με εκείνον και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, νωρίτερα σήμερα.

Δείτε επίσης: 

Μαυροντυμένοι οι Βρετανοί royals: Ξέσπασε σε κλάματα η πριγκίπισσα Ευγενία - την παρηγορούσε ο μπαμπά της πρίγκιπας Άντριου (φωτό & βίντεο)

Family drama! Γιατί δεν πήγε η Μέγκαν Μαρκλ στο Balmoral; Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι «δεν είναι ευπρόσδεκτη»

 

«Είναι υπέροχο να τους βλέπω και τους δύο μαζί. Ίσως μπορέσουν να επιστρέψουν σε μια σωστή σχέση. Ας ελπίσουμε ότι η θεραπεία μεταξύ του Χάρι και του αδελφού του μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τους είδα και τους δύο μαζί. Είναι υπέροχο» δήλωσε κάποιος που τους είδε όλους μαζί στη MailOnline.

 

 

Υπενθυμιζεται ότι μετά το Megxit και την συνέντευξη που είχε δώσει ο Χάρι και η Μέγκαν στην Όπρα, οι σχέσεις του πρώτου με τον αδελφό του, αλλά και με τα υπόποιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι τεταμένες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ